Themasports teamΟ Κιμ Μιν-Τζάε είναι φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές της ξέφρενης πορείας της Νάπολι, με τις εμφανίσεις του να έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των ομάδων του Μάντσεστερ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αποτελεί τον θεμέλιο... βράχο και όχι απλά λίθο, της άμυνας της Νάπολι στη μετά-Κουλιμπαλί εποχή, γεγονός που μαρτυρούν η πορεία της ομάδας, όπως επίσης και τα 3,456 αγωνιστικά λεπτά που έχει αγωνιστεί σε σύνολο 40 αγώνων.
Ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός, αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεταγραφές της χρονιάς στην Ευρώπη, αν αναλογιστεί κανείς το ποσό το οποίο δαπανήθηκε για την απόκτησή του, σε σχέση με την έως τώρα προσφορά του. Και τις επιδόσεις του αυτές, φαίνεται να εκτιμούν αρκετά οι ομάδες του Μάντσεστερ.
Σύμφωνα με το Calciomercato.com, Γιουνάιτεντ και Σίτι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, γνωρίζοντας βέβαια πως η ρήτρα που έχει, δεν είναι -προφανώς
- σε καμία περίπτωση «απαγορευτική» για τις δύο ομάδες.
Συγκεκριμένα, η ρήτρα του Κιμ ανέρχεται στα 45 - 50 εκατομμύρια, όσον αφορά τις ομάδες εκτός Ιταλίας, για τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιουλίου του 2023.
Στη Νάπολι, εκτιμούν πως ο Κιμ θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο, με τον Κριστιάνο Γκουντόλι, τεχνικό διευθυντή των «παρτενοπέι», να ετοιμάζεται να συζητήσει με τον Εβαν Ντικά της Άιντραχτ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.
Sdna.gr
Τα χειρότερα δυνατά νέα έλαβε ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αφού ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στο αριστερό του πόδι και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 18:25
Σύμφωνα με την Guardian ο Άγγλος φορ της Μπάγερν Μονάχου είναι ο εκλεκτός των Καταλανών για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
12/11 @ 17:17
Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν είναι και το ιδεατό, όπως περιγράφεται από το Athletic σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
12/11 @ 15:52
Οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για παράνομα στοιχήματα φέρνουν τον κίνδυνο μαζικών υποβιβασμών και ισόβιων αποκλεισμών, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για «τσουνάμι» εξελίξεων.
12/11 @ 12:00
Οι ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ διαγνώστηκε πως πάσχει από καρδιακά προβλήματα
12/11 @ 13:57
Ο Τόμας Σούτσεκ αποκάλυψε στη βιογραφία του πως πέρασε δύο χρόνια παλεύοντας με την κατάθλιψη, περιγράφοντάς τα ως «χρόνια φρίκης», θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν το ίδιο.
11/11 @ 23:02
Σε μία νέα ή πιο εξελιγμένη έκδοση, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε παράγει ποδόσφαιρο, δεν το καταστρέφει. Ομάδα δράσης πλέον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αντίδρασης.
BEST OF THEMASPORTS