Ανδρέας Χρίστου

Στο -1 από την κορυφή αλλά χωρίς νίκη στα πλέι-οφ ο ΑΠΟΕΛ που ψάχνει λύση στο μεγάλο του πρόβλημα, αυτό του σκοραρίσματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το 0-0 με τον Άρη στο «Άλφαμεγα» συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στα πλέι-οφ, με 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι... ολοφάνερο και αυτό είναι η επιθετική δυστοκία. Πέντε παιχνίδια στα πλέι-οφ και ο ΑΠΟΕΛ σκόρρε μόλις 3 γκολ, 1 απέναντι στην Ομόνοια και 2 απέναντι στην ΑΕΚ στην Αρένα. Κόντρα σε Άρη, Απόλλωνα και Πάφο έμεινε στο μηδέν ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν σκόραρε σε κανένα από τα δεύτερα ημίχρονα στους αγώνες της Β' φάσης!

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς αν και φτιάχνει ευκαιρίες εντούτοις δεν τις εκμεταλλεύεται και βρίσκεται σε μια... παράξενη θέση αυτή την στιγμή. Από τη μια είναι στο κόλπο του τίτλου και οι εμφανίσεις δείχνουν ότι μπορεί αλλά κάτι λείπει, και από την άλλη όσο δεν έρχεται ένα τρίποντο, η πίεση και το άγχος αυξάνονται.

Με λίγα λόγια ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μπροστά του δύο δρόμους: Είτε θα βρει λύσεις στο σκοράρισμα και θα κτυπήσει τον τίτλο, είτε θα «παραδοθεί» στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του. Στο τέλος της ημέρας, είτε καλά παίζεις, είτε καλή άμυνα έχεις, είτε άσχημα παίζεις, αυτό που μετράει είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου: Το γκολ. Και όσο δεν το βρίσκει ο ΑΠΟΕΛ, τόσο θα κάνει την ζωή του πιο δύσκολη...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ