Ανάρτηση το πρωί της Τρίτης (25/04) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον γενικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ΑΕΛ, Μάριο Σταδιώτη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Ετοιμαζόμαστε και συσπειρωνόμαστε όλοι για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης! Πάμε να αποδείξουμε πως στην ΑΕΛ δεν υπάρχει καμία διχόνοια, αντίθετα αυτή η μέρα θα μας βρει ενωμένους όσο ποτέ άλλοτε.
Την Τετάρτη θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά γιατί είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Ναι, είμαστε η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της πόλης!
Για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις πιστούς οπαδούς. Οπαδούς που ξυπνούν και κοιμούνται και σκέφτονται την ομάδα τους. Οπαδούς που στα πέτρινα χρόνια ήταν εκεί και στήριζαν την ομάδα τους.
Αυτούς τους οπαδούς τους έχουμε ΜΟΝΟ εμείς! ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΑΟ που παρά τις πικρίες που του προσφέραμε την φετινή χρονιά ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και μας στήριζε σε όλα τα παιχνίδια!
Γι' αυτόν λοιπόν τον κόσμο, οι ποδοσφαιριστές θα ματώσουν τις φανέλες και να καταλάβουν όλοι το βράδυ εκείνο πως η ΑΕΛ σημαίνει Λεμεσός και Λεμεσός σημαίνει ΑΕΛ!» αναφέρει η ανάρτηση του διευθυντή της ΑΕΛ.
Η σελίδα «Football meets data» δημοσίευσε τις πιθανότητες πρόκρισης των ΑΕΚ και Ομόνοιας, αλλά και όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη league phase του Conference League μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 18:55
Mε 5 απουσίες η ΑΕΛ απέναντι στην ΕΝΠ.
05/11 @ 13:09
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ..
05/11 @ 11:55
Ο Βέλγος επιχειρηματίας Φαμπιέν Ντεμπέκ, πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Σαρλερουά, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.
04/11 @ 11:06
Ενημέρωση από την ΑΕΛ που φιλοξένησε στο προπονητικό της κέντρο το Ίδρυμα Άγιος Στέφανος, και συγκεκριμένα άτομα από τις κατοικίες κοινωνικής ένταξης.
04/11 @ 12:58
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
04/11 @ 09:54
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Supersport 104.
BEST OF THEMASPORTS