Γιάννης Ιωάννου

Με ανάμικτα συναισθήματα έφυγε από το στάδιο "Αλφαμέγα" ο ΑΠΟΕΛ, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Άρη. Σίγουρα ο βαθμός σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα, κρίνεται θετικός, ειδικά από την στιγμή που ο αντίπαλος είχε δύο φορές την ευκαιρία για να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μπέλετς όμως φώναξε παρών, "ψώνισε" και τις δύο φορές τον Κακόριν και κράτησε ζωντανή ομάδα του σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα. Βέβαια, ακόμα κι αν είχε σκοράρει ο Ρώσος επιθετικός, δεν ήταν δεδομένο πως θα κέρδιζε ο Άρης, όμως ο ΑΠΟΕΛ θα είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση...

Οι "γαλαζοκίτρινοι" πάντως, τα έχουν με τον εαυτό τους σε κάποιες φάσεις, αφού θα μπορούσαν να σκοράρουν και να βρεθούν σε θέση ισχύος, όμως στο τέλος της βραδιάς, ο ένας πόντος τους διατήρησε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και αισιοδοξούν πως σύντομα θα βρίσκονται εκεί, αρκεί να "σπάσουν το ρόδι" και να κάνουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ, που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.

Σίγουρα οι μόλις τέσσερις βαθμοί που πήραν οι "γαλαζοκίτρινοι" στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Β΄ φάσης, δεν αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλα τα παιχνίδια και είναι κοινά παραδεκτό ότι άξιζαν περισσότερους βαθμούς. Όμως, για διάφορους λόγους, η ομάδα πλήρωσε ακριβά τα λάθη της και από εκεί που ήταν "καβάλα στ΄ άλογο", τώρα είναι στο κυνήγι της πρώτης θέσης, αλλά από αυτήν εξαρτάται ο τίτλος.

Απομένουν πέντε παιχνίδια, τα τρία είναι στο ΓΣΠ και μάλιστα τα δύο, κόντρα στους βασικούς ανταγωνιστές της για τον τίτλο, την ΑΕΚ και τον Άρη. Έχει βέβαια και δύο δύσκολες εξόδους, στο "Στέλιος Κυριακίδης" και στο "Αλφαμέγα" κόντρα σε Πάφο και Απόλλωνα αντίστοιχα, αλλά στον ΑΠΟΕΛ είναι βέβαιοι πως η ομάδα χρειάζεται μια νίκη για να πάρει τα πάνω της και να δείξει σε όλους στην τελική ευθεία πόσο πολύ θέλει αυτόν τον τίτλο.

Το "αιώνιο" ντέρμπι με την Ομόνοια την Πρωτομαγιά, θεωρείται και είναι κομβικό από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς. Η νίκη είναι μονόδρομος για πολλούς και διάφορους λόγους και άπαντες στον Αρχάγγελο "διψάνε" για το πρώτο τους τρίποντο μετά από σχεδόν... δύο μήνες (!), με τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, να περιμένουν και ένα αγωνιστικό ξέσπασμα από τους παίκτες πέρα από τη νίκη.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ΑΠΟΕΛίστες με το τρόπαιο στον εξώστη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
12/05 @ 01:04

Οι ΑΠΟΕΛίστες με το τρόπαιο στον εξώστη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πόζαραν με το τρόπαιο στον εξώστη και αποθέωθηκαν από τις χιλιάδες κόσμου.

Έφτασε τα 9 πρωταθλήματα ο Πετρίδης και ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ... 72 ετών!-ThemaSports
12/05 @ 01:10

Έφτασε τα 9 πρωταθλήματα ο Πετρίδης και ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ... 72 ετών!

Ένα απίθανο ρεκόρ που κρατάει εδώ και δεκαετίες ισοφάρισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης!

ΒΙΝΤΕΟ: Εξώστη ο Σαρφό και «σήκωσε το…»-ThemaSports
12/05 @ 00:55

ΒΙΝΤΕΟ: Εξώστη ο Σαρφό και «σήκωσε το…»

Με την εμφάνιση του Κίνσγκσλει Σαρφό στον εξώστη έγινε χαμός.

ΕΦΡΑΙΜ: Πήρε το μικρόφωνο στον Εξώστη, είπε ευχαριστώ και έγινε χαμός! (BINTEO)-ThemaSports
12/05 @ 00:41

ΕΦΡΑΙΜ: Πήρε το μικρόφωνο στον Εξώστη, είπε ευχαριστώ και έγινε χαμός! (BINTEO)

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, βγήκε στον Εξώστη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τον τίτλο και έγινε χαμός!

Aποθέωση για τον... γιο του ανέμου - «Μείνε για πάντα στ' ΑΠΟΕΛ!»  -ThemaSports
12/05 @ 00:35

Aποθέωση για τον... γιο του ανέμου - «Μείνε για πάντα στ' ΑΠΟΕΛ!»

Ο Τάσος Δώνης βγήκε μπροστά στον εξώστη για να αποθεωθεί από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Πετρίδης με το τρόπαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
12/05 @ 00:17

Πετρίδης με το τρόπαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξέφρενα τα πανηγύρια του Πρόδρομου Πετρίδη αγκαλιά με το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ