Στον Super Sport FM μίλησε ο εκ. Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης και αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για την επόμενη μέρα: «Μας βρίσκει όπως κάθε φορά. Το επόμενο ματς βλέπουμε πλέον, όπως κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν ιδιαίτερη δοκιμασία αυτή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ήθελαν να το παρακολουθήσουν όλοι, η βαθμολογική θέση των ομάδων δικαιολογεί την αγωνία των φιλάθλων.

Παραμένουμε στην πρώτη θέση, βλέπουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, το καλύτερο των τελευταίων ετών, διότι βρίσκονται αρκετά κοντά τέσσερις ομάδες. Θα έχουμε «μονομαχίες», όμως δε θεωρώ πως θα κριθεί ο τίτλος τη τελευταία αγωνιστική, θα «ξεκαθαρίσουν» πιο γρήγορα τα δεδομένα».

Για το πέναλτι του Κακόριν: «Ναι έχασε το πέναλτι ο Κακόριν, όμως είναι ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι, έχει χάσει και κόντρα στη Δόξα, ωστόσο η προσφορά του παίκτη είναι «μεγάλη» στην ομάδα του Άρη. Δεν φταίει σε τίποτα, ξέρουμε ποιος είναι, αποτελεί τον πρώτο μας σκόρερ. «Μεγάλοι» παίκτες έχουν χάσει πέναλτι, δε θα του ρίξουμε ευθύνες. Έχουν χαθεί και Παγκόσμια Κύπελλα από ένα πέναλτι ενός ποδοσφαιριστή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είχε και το ΑΠΟΕΛ ένα δοκάρι, άρα θα μπορούσε να σκοράρει απέναντι μας. Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, νομίζω ότι ο ένας βαθμός είναι θετικός. Πήραμε πόντο, άρα παραμένουμε πρώτοι με τον ΑΠΟΕΛ πίσω μας, έρχεται το παιχνίδι με την Πάφο FC, έτσι ώστε να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.

Δίκαιο το αποτέλεσμα; «Σε γενικές γραμμές, αν το δεύτερο ημίχρονο είχε την εικόνα του πρώτου, θα έλεγα ότι ήταν το πιο δίκαιο, όμως στο χάσαμε πέναλτι και νιώθουμε κάπως απογοητευμένοι, ας μην ξεχνάμε όμως, πως είναι ένας βαθμός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Αυτή η ομάδα διεκδικεί πρωτάθλημα σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Επίσης, η Πάφος FC και η ΑΕΚ παραμένουν μέσα στην εξίσωση, δεν βγήκαν ποτέ από τη διεκδίκηση».

Για την Πάφο: «Με τους «γαλάζιους» όλο ισοπαλίες φέρνουμε, ας ελπίσουμε πως θα πάρουμε το «τρίποντο» την επόμενη αγωνιστική. Τα παιχνίδια με την Πάφο ήταν εξαιρετικά. Οι δύο ομάδες διαθέτουν γρήγορους ποδοσφαιριστές, δημιουργούν πολλές φάσεις και θα έχουμε καλό ματς πάλι με δύο σύνολα που προσφέρουν θέαμα».

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν βρήκε δίχτυα: «Τελευταία φορά που δεν σκοράραμε ήταν με τον Ακρίτα τον Ιανουάριο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αυτή την έχει ο ΑΠΟΕΛ. Επίσης, ήταν το 16ο παιχνίδι που ο Βανά δε δέχτηκε τέρμα μέσα στον «μαραθώνιο». Σημαντικός πορτιέρο για εμάς με εξαιρετική σεζόν στον Άρη. Ένας ποδοσφαιριστής που μας δίνει «μεγάλες» βοήθειες» για να βρισκόμαστε στην κορυφή».

Για το πρωτάθλημα: «Θα δούμε ποιος θα το πάρει, υπάρχουν τέσσερις ομάδες. Πολλοί ξέγραψαν την Πάφο όμως δεν ισχύει αυτό. Όλοι οι αντίπαλοι παίζουν μεταξύ τους. Δεν ξέρεις τι αποτελέσματα θα έρθουν, όλα είναι συνδυασμός στις αναμετρήσεις των έξι βαθμών στο γκρουπ μας. Εμείς, αν σκεφτείτε δεν εξασφαλίσαμε την Ευρώπη ως τώρα, υπάρχουν αρκετοί βαθμοί στο «τραπέζι» και καλούμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».

Για τα αγωνιστικά: «Οι παίκτες έκαναν ξεμούδιασμα, ενώ αύριο (25/4) έχουν ρεπό. Στη διάθεση του Σπιλέφσκι είναι οι πάντες. Ο Μονέ Πακέ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω αδιαθεσίας άρα επιστρέφει άμεσα, όπως επίσης δεν υπάρχουν προβλήματα καρτών».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έδωσε δυναμική παρουσία, την καλύτερη τα τελευταία 10-15 έτη. Πολλά χρόνια είχαμε να φέρουμε τόσο κόσμο εντός έδρας. Οι υποστηρικτές του Άρη έστειλαν μήνυμα με παλμό προς τους παίκτες, κάτι που δεν γίνονταν στα προηγούμενα ματς τόσο έντονα».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχουν πέντε ματς, θεωρώ πως δεν θα φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να έχουν άγχος, καλούνται να δουλεύουν και να παίρνουν τα «τρίποντα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…-ThemaSports
18/05 @ 17:18

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…

Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ-ThemaSports
17/05 @ 23:02

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Εφραίμ, έκανε ένα απολογισμό της καριέρας τους και ευχαρίστησε τους πάντες.

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»-ThemaSports
17/05 @ 21:16

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»

Η ανάρτηση του Γιώργου Εφραίμ, μετά την επισημοποίηση του τέλους της καριέρας του.

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…  -ThemaSports
17/05 @ 21:43

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…

Η περίπτωση του Σέρχιο Καστέλ θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ, μετά και την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…  -ThemaSports
17/05 @ 18:39

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο αναλαμβάνει και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ