Πόλυς Χαραλάμπους

Η «ανάγνωση» της χθεσινής ισοπαλίας του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη στην Λεμεσό, είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με άλλες εποχές. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο δυνατή «παίχτρια» είναι πλέον η ομάδα του Σπιλέφσκι στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου. Τούτο φανερώνει άλλωστε και η παρουσία της στην κορυφή...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Και με βάσει όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι, δεν υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το ότι έφυγαν με ένα βαθμό από το γήπεδο «Άλφαμέγα». Χάρις στον Μπέλετς, που φώναξε δυο φορές… βροντερό «όχι» στον παιχταρά του Άρη, Κακόριν, δεν παραβιάστηκε η γαλαζοκίτρινη εστία.

Παρότι στο β’ ημίχρονο, ο ΑΠΟΕΛ είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με Κβιλιτάια (ήταν εξαιρετικό το ανάποδο ψαλίδι) και Μπεν, μπορούσε να «κλέψει» (όπως συνηθίζεται να λέμε) τους τρεις βαθμούς.

Το ότι διατήρησαν την διαφορά, από την καινούργια δύναμη του κυπριακού φουτμπόλ, στον ένα βαθμό, αποτελεί θετικό γεγονός. Όμως, για να καταφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι να επιστρέψουν στις κατακτήσεις τίτλων μετά από 4 χρόνια, θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να κερδίζουν…

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όταν τον ρωτήσαμε στην συνέντευξη τύπου, τι είναι αυτό που τους λείπει και αγνοούν τη νίκη στα πλέι οφφ, λίγο – πολύ το απέδωσε στην μεγάλη πίεση που υπάρχει στην ομάδα.

Το είπε δυο-τρεις φορές, ότι είναι λες και επιχειρούν οι παίχτες να ανέβουν σε ένα ψηλό βουνό και φαίνεται να τους επηρεάζει και η κούραση (όχι τόσο σωματικά), μιας και η προσπάθεια τους είχε ξεκινήσει από το περασμένο Καλοκαίρι. Για το ότι η ομάδα δυσκολεύται να σκοράρει, το απέδωσε στην «κακή στιγμή».

Παραδέχθηκε πάντως, ότι αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που καλούνται να λύσουν στην πορεία, για να μπορέσουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Εξέφρασε την πίστη του, ότι θα βρουν τον τρόπο να κόψουν πρώτοι το νήμα τον Μάιο.

Συζητιέται πάντως και κάτι άλλο. Το ότι ο Σέρβος τεχνικός, συνεχίζει να μην «κοιτάζει» καθόλου για συνεχόμενα παιχνίδια μερικούς παίχτες. Πάει καιρός να γράψουν συμμετοχή οι Μάριος Ηλία (τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν 6/3 με την Σαλαμίνα) και Γιάννης Σατσιάς (τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν 11/2 απέναντι στην ομάδα που προπονεί ο πατέρας του).

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους ΑΠΟΕΛίστες που θα πάνε ΓΣΠ με ΑΕΚ-ThemaSports
09/05 @ 18:12

Σημαντική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους ΑΠΟΕΛίστες που θα πάνε ΓΣΠ με ΑΕΚ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σημαντικές λεπτομέρειες για τους οπαδούς του που θα παρευρεθούν στο ΓΣΠ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 19:44

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βίντεο ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζει τον κόσμο του για τον "τελικό" του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ!

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ