Πόλυς Χαραλάμπους

Λευκή ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των παιχτών του Σπιλέφσκι, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι. Και ο πρώτος αγώνας με την ομάδα της Λευκωσίας στο νέο γήπεδο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είχαν λήξει ισόπαλος (1-1).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το πόσο έχει μεγαλώσει σαν ποδοσφαιρικός οργανισμός ο Άρης, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. Ένα άλλο γεγονός που φανερώνει κάτι τέτοιο, είναι ότι η ισοπαλία με την ομάδα που έχει τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στο νησί, έχει προκαλέσει απογοήτευση στις τάξεις της ταξιαρχίας.

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, ουδείς δεν «πυροβολεί» τον Κακόριν, για το ότι τον «ψώνισε» δυο φορές ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μη ξεχνώντας πόσα έχει προσφέρει και πόσο καθοριστικός ήταν σε άλλα ματς της ομάδας, ο Ρώσος επιθετικός.

Το μεγαλύτερο κέρδος από την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, είναι ότι οι διαχειριστές του Άρη την τελευταία διετία, κατάφεραν να… δυναμώσουν κι άλλο το πράσινο ρεύμα.

Χθες υποστήριζαν τον Άρη στην καυτή συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ, περίπου τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι. Εννοείται ότι αρκετοί εξ αυτών, δεν είναι καθαρόαιμοι οπαδοί της ομάδας.

Είναι λίγο τραβηγμένο να λέγεται, ότι όλοι όσοι πήγαν χθες στην κεντρική και στην ανατολική κερκίδα (και δεν είναι Αρηανοί), ήταν γιατί δεν θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ. Είναι πολλοί εξ αυτών, που τους έχει… γοητεύσει το συγκρότημα του Σπιλέφσκι, επειδή παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά και «έσπρωξε» κάποιους στις κερκίδες και η εμπειρία του νέου γηπέδου της Λεμεσού, που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του Τσιρείου.

Κατά καιρούς, στεκόμαστε και στις κινήσεις μάρκετινγκ που κάνουν οι διαχειριστές της ομάδας. Συμβάλουν κι αυτές στην… ενδυνάμωση του πράσινου ρεύματος, όσο περνά ο χρόνος. Περιττό να σημειώσουμε ξανά, ότι βάζουν γυαλιά, με την πολιτική μάρκετινγκ που ακολουθούν, σε διοικήσεις ομάδων με λαικό έρεισμα...  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ