ΒΙΝΤΕΟ: Το ΠΕΝΑΛΤΙ που ζήτησε η Άρσεναλ με Νότιγχαμ - «Ήταν καθαρό, απορώ γιατί δεν δόθηκε»
Ο Μίκελ Αρτέτα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία μετά το Νότιγχαμ-Άρσεναλ (0-0).




Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ συνοδεύτηκε από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη στα τελευταία λεπτά και όταν ο Ντάβιντε Μάσα σφύριξε για τελευταία φορά, δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να προστατεύσουν τους παίκτες της Ένωσης και τους διαιτητές, την ίδια ώρα που οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ταυτόχρονα με την εισβολή, από την κερκίδα οπαδοί πετούσαν δεκάδες αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο.


Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στο χορτάρι.
Σημειώνεται ότι στον αγωνιστικό χώρο είχαν βρεθεί πριν από το τέλος του αγώνα και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά και τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ.




sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις