Εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ ακολούθησαν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ συνοδεύτηκε από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη στα τελευταία λεπτά και όταν ο Ντάβιντε Μάσα σφύριξε για τελευταία φορά, δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να προστατεύσουν τους παίκτες της Ένωσης και τους διαιτητές, την ίδια ώρα που οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ταυτόχρονα με την εισβολή, από την κερκίδα οπαδοί πετούσαν δεκάδες αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο.
PRINT SCREENINTIME SPORTS
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στο χορτάρι.
Σημειώνεται ότι στον αγωνιστικό χώρο είχαν βρεθεί πριν από το τέλος του αγώνα και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά και τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ.
Οι ματσάρες Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση-Πάφος FC, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ξεχωρίζουν από το σημερινό (09/11) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων!
Μία αρνητική παράδοση – πέραν της επιτακτικής ανάγκης που υπάρχει για την κατάκτηση βαθμού ή, βαθμών από την ομάδα του – καλείται να «σπάσει» την Κυριακή (9/11) ο τεχνικός του Αστέρα Aktor, Κρις Κόουλμαν, κόντρα στον Άρη.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους για σχεδόν δύο λεπτά σερί, μέχρι να φτάσουν στο χρυσό γκολ του Φίλιπ Τζούριτσιτς, στο 85’, στο Μάλμε!
Ολοένα και πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αφορούν το φονικό επεισόδιο στην Χαλκίδα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 20χρονος οπαδός της ΑΕΚ να χάσει την ζωή του.
Σύσσωμη η ΑΕΚ, παρόντος του Μάριου Ηλιόπουλου, τίμησε τη μνήμη του 20χρονου Μάριου Ρουμπή που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, καταθέτοντας λουλούδια μπροστά από πανό με τη φωτογραφία του.