Στα κρίσιμα σημεία φώναξε παρών ο πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ, Βιντ Μπέλετς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Άρης και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 0-0 με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να είναι εκ των πρωταγωνιστών για τους γαλαζοκίτρινους.
Κορυφαίες στιγμές του οι δύο αποκρούσεις στα πέναλτι που εκτέλεσε ο Κακόριν, πρώτα στο 48' και μετά στο 50' αφού δόθηκε επανάληψη από τον ρεφ του αγώνα.
Επίσης στο 57ο λεπτό είχε ακόμη μια εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Μπράουν και γενικότερα όποτε χρειάστηκε ήταν καθοριστικός για την ομάδα του.
Ανησυχία επικρατεί στην Ομόνοια για την κατάσταση του Μαέ, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο παιχνίδι με την Λωζάνη και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 17:38
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανέδειξε ως πολυτιμότερους τους Κούτσακο και Πιέρο για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα.
06/11 @ 14:45
Τα δύο ντέρμπι «αιωνίων» στα οποία σημειώθηκαν από... οκτώ (!) τέρματα θυμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του.
06/11 @ 14:38
Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για το Κυριακάτικο (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
05/11 @ 11:57
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου.
04/11 @ 16:49
Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Αλέχο προκάλεσε την αποβολή του αντιπάλου του Ντιέγκο Ορμίγκο, με ένα φιλί στις καθυστερήσεις του αγώνα της Βαγιαδολίδ με την Γρανάδα (2-1).
04/11 @ 13:07
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS