ΕΞΑΛΛΟΣ με τη διαιτησία του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Ιντάλγκο: «Αυτό που ζήσαμε δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

ΕΞΑΛΛΟΣ με τη διαιτησία του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Ιντάλγκο: «Αυτό που ζήσαμε δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο εξέφρασε μέσω social media την ενόχλησή του για τη διαιτησία στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Έξαλλος με τη διαιτησία στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο τελικό των playoffs της Volley League εμφανίστηκε ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, με δημοσίευση που έκανε στα social media.

«Έχω παίξει σχεδόν σε όλο τον κόσμο και έχω βιώσει πολλές εμπειρίες, από πολλά παιχνίδια. Αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Εύχομαι την Τρίτη οι οπαδοί μας να είναι καταιγιστικοί στο γήπεδο. Ας το κάνουμε. Έχω κουραστεί να γίνονται συνεχώς ανθρώπινα λάθη εναντίον μας. Είναι αδύνατον να παίξεις βόλεϊ έτσι. Κάνουμε τη δουλειά μας σωστά αλλά… (ανθρώπινα λάθη σε τελικούς, έχουμε χορτάσει)», έγραψε ο Γερμανοκουβανός.

Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για λάθος υπόδειξη στο 11-11 του τάι μπρέικ, που θεωρούν ότι έκρινε το ματς, αλλά και για φιλέ που χρεώθηκε στον Ιντάλγκο μετά από έλεγχο του βίντεο τσεκ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η… Θεογονία του Μαρτίν Παλέρμο

Η… Θεογονία του Μαρτίν Παλέρμο

Στη συγγραφή του μοναδικού έργου της συγκλονιστικής «Θεογονίας», ο Ησίοδος, αφού ευχαριστεί τις Μούσες για την έμπνευση που του έδωσαν, εξηγεί ότι πρώτα, αυθόρμητα, εμφανίστηκε το Χάος.