Πόλυς Χαραλάμπους

Τράβηξε τα βλέματα, ακόμα και ποδοσφαιρόφιλων, που είχαν χρόνια να δουν αγώνα Β’ κατηγορίας, η χθεσινή καυτή αναμέτρηση στο «Δημήτρης Χαμάτσος» στο Δάλι. Αν καταγράφονταν τα νούμερα, πρέπει να είχε πολύ ψηλή τηλεθέαση το δεύτερο αθλητικό κανάλι της Cytavision, που προέβαλε ζωντανά το παιχνίδι…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μπίλια έκατσε στην λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που ήταν επώδυνο για την Ομόνοια 29ης Μαίου, αφού ουδείς πιστεύει σε θαύματα και ότι θα γίνει «ανατροπάρα» των προγνωστικών την τελευταία αγωνιστική.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, η πραγματικότητα ήταν ότι έδειξαν να είναι «πνιγμένοι» στο άγχος οι παίχτες του Γιάννου Λυμπουρή. Ίσως λόγω της μεγάλης κάψας που είχε ο κόσμος που ξεχείλισε τις κερκίδες του γηπέδου. Αδημονούσαν για νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους… έστελνε αυτούς στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας.

Από την άλλη ο Λιάσος Λουκά, το πήρε εκεί που περίπου ήθελε το ματς. Παρά τα μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής μπάλας από τους γηπεδούχους, τις μεγάλες ευκαιρίες τις έφτιαξε η ομάδα της ΑΕΖ, οι πλείστοι παίχτες της οποίας έδειξαν πιο έτοιμοι –από τους αντιπάλους τους- για να πάρουν το αποτέλεσμα.

Για την Ομόνοια δεν είναι το τέλος του κόσμου, ότι απώλεσε το εισιτήριο ανόδου. Δεν ήρθε φέτος, θα έλθει του χρόνου ή του άλλου χρόνου. Με συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη τον κόσμο της, χτίζοντας στην φετινή πορεία διεκδίκησης, αργά ή γρήγορα θα κάνουν το μεγάλο άλμα.

Έχοντας μόλις 5 χρόνια ζωής, φτάνοντας στο σημείο που βρίσκεται, ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, δεν ανάμενε να «παίζει» μια κατηγορία σε ένα 90λεπτο. Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο Γιάννος Λυμπουρής, με τις συνεχόμενες επιτυχίες, η ομάδα κατάφερε να καταστεί δυνατή διεκδικήτρια της ανόδου.

*Ένα σημαντικό ζήτημα για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι το γηπεδικό. Αν πραγματικά οι «φωστήρες» της Ομοσπονδίας, θέλουν να το αναβαθμίσουν, θα πρέπει να γίνει ένα… έλεος με τις έδρες των ομάδων. Δεν είναι δυνατόν, εν έτη 2023, να γίνονται «μεγάλα» παιχνίδια της κατηγορίας, σε γήπεδα σαν κι αυτό που αποτελεί την έδρα της Ομόνοιας 29ης Μαίου.

Δεν υπονοούμε ότι έπρεπε να γίνει σε άλλο γήπεδο το χθεσινό ματς. Όσοι το παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση, τις μισές φάσεις δεν τις βλέπαμε, επειδή δεν τις «έπιαναν» οι κάμερες. Μπαίνουμε και στην θέση του σκηνοθέτη, ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κάμει μαγικά... 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
16/05 @ 19:00

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ

Δεν επιβεβαιώνονται ακόμη οι πληροφορίες ότι η Ομόνοια 29Μ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Περιστερώνας στην Α' κατηγορία τη νέα σεζόν (2024-2025).

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»-ThemaSports
16/05 @ 15:43

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα.

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα-ThemaSports
15/05 @ 15:23

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των διοικούντων την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την εξεύρεση της έδρας της ομάδας για την σεζόν 2024/25.

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
14/05 @ 19:31

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιώργο Πετράκη είναι η Ομόνοια 29ης Μαΐου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ