Πόλυς Χαραλάμπους

Τράβηξε τα βλέματα, ακόμα και ποδοσφαιρόφιλων, που είχαν χρόνια να δουν αγώνα Β’ κατηγορίας, η χθεσινή καυτή αναμέτρηση στο «Δημήτρης Χαμάτσος» στο Δάλι. Αν καταγράφονταν τα νούμερα, πρέπει να είχε πολύ ψηλή τηλεθέαση το δεύτερο αθλητικό κανάλι της Cytavision, που προέβαλε ζωντανά το παιχνίδι…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μπίλια έκατσε στην λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που ήταν επώδυνο για την Ομόνοια 29ης Μαίου, αφού ουδείς πιστεύει σε θαύματα και ότι θα γίνει «ανατροπάρα» των προγνωστικών την τελευταία αγωνιστική.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, η πραγματικότητα ήταν ότι έδειξαν να είναι «πνιγμένοι» στο άγχος οι παίχτες του Γιάννου Λυμπουρή. Ίσως λόγω της μεγάλης κάψας που είχε ο κόσμος που ξεχείλισε τις κερκίδες του γηπέδου. Αδημονούσαν για νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους… έστελνε αυτούς στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας.

Από την άλλη ο Λιάσος Λουκά, το πήρε εκεί που περίπου ήθελε το ματς. Παρά τα μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής μπάλας από τους γηπεδούχους, τις μεγάλες ευκαιρίες τις έφτιαξε η ομάδα της ΑΕΖ, οι πλείστοι παίχτες της οποίας έδειξαν πιο έτοιμοι –από τους αντιπάλους τους- για να πάρουν το αποτέλεσμα.

Για την Ομόνοια δεν είναι το τέλος του κόσμου, ότι απώλεσε το εισιτήριο ανόδου. Δεν ήρθε φέτος, θα έλθει του χρόνου ή του άλλου χρόνου. Με συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη τον κόσμο της, χτίζοντας στην φετινή πορεία διεκδίκησης, αργά ή γρήγορα θα κάνουν το μεγάλο άλμα.

Έχοντας μόλις 5 χρόνια ζωής, φτάνοντας στο σημείο που βρίσκεται, ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, δεν ανάμενε να «παίζει» μια κατηγορία σε ένα 90λεπτο. Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο Γιάννος Λυμπουρής, με τις συνεχόμενες επιτυχίες, η ομάδα κατάφερε να καταστεί δυνατή διεκδικήτρια της ανόδου.

*Ένα σημαντικό ζήτημα για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι το γηπεδικό. Αν πραγματικά οι «φωστήρες» της Ομοσπονδίας, θέλουν να το αναβαθμίσουν, θα πρέπει να γίνει ένα… έλεος με τις έδρες των ομάδων. Δεν είναι δυνατόν, εν έτη 2023, να γίνονται «μεγάλα» παιχνίδια της κατηγορίας, σε γήπεδα σαν κι αυτό που αποτελεί την έδρα της Ομόνοιας 29ης Μαίου.

Δεν υπονοούμε ότι έπρεπε να γίνει σε άλλο γήπεδο το χθεσινό ματς. Όσοι το παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση, τις μισές φάσεις δεν τις βλέπαμε, επειδή δεν τις «έπιαναν» οι κάμερες. Μπαίνουμε και στην θέση του σκηνοθέτη, ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κάμει μαγικά... 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ την Θύρα 9 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) -ThemaSports
08/05 @ 11:31

ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ την Θύρα 9 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφίες από το τρομερό pyroshow της Θύρας 9 ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ομόνοια 29Μ.

Φιλίππου: «Θέλουμε να παίζουμε στο ΓΣΠ -  Ο στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε»-ThemaSports
07/05 @ 12:55

Φιλίππου: «Θέλουμε να παίζουμε στο ΓΣΠ - Ο στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μαΐου, Μιχελής Φιλίππου.

Ομόνοια 29ης Μαίου: Το βλέπει αρκετά δύσκολο για ΓΣΠ ο Φοίβος… -ThemaSports
07/05 @ 08:34

Ομόνοια 29ης Μαίου: Το βλέπει αρκετά δύσκολο για ΓΣΠ ο Φοίβος…

Ο πρόεδρος του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης, σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «Super Sport» ρωτήθηκε για το θέμα που αφορά την Ομόνοια 29ης Μαίου και αν χρησιμοποιήσει για έδρα το ΓΣΠ στην πρώτη κατηγορία.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ / ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ-ThemaSports
04/05 @ 11:40

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ / ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ

Η Ομόνοια 29Μ ψάχνει τον κόουτς που θα αναλάβει την ομάδα στην 1η κατηγορία.

Στο κάδρο ο Χαραλάμπους για την Ομόνοια 29ης Μαΐου...-ThemaSports
04/05 @ 10:48

Στο κάδρο ο Χαραλάμπους για την Ομόνοια 29ης Μαΐου...

Υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία στην Ομόνοια 29Μ είναι ο Χρήστος Χαραλάμπους, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Έγραψε ιστορία και αποχωρεί από την Ομόνοια 29Μ ο Νεντίμ Τούτιτς!-ThemaSports
04/05 @ 10:30

Έγραψε ιστορία και αποχωρεί από την Ομόνοια 29Μ ο Νεντίμ Τούτιτς!

Η Ομόνοια 29ης Μαίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νεντίμ Τούτιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ