Πάει Λεμεσό ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να... σπάσει το «ρόδι» για να πατήσει ξανά ΚΟΡΥΦΗ (Πιθανή ενδεκάδα)

Πάει Λεμεσό ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να... σπάσει το «ρόδι» για να πατήσει ξανά ΚΟΡΥΦΗ (Πιθανή ενδεκάδα)

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ είναι ο ΑΠΟΕΛ στο αποψινό (19:00) ματς στο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Άρη, για την 5η αγωνιστική του Α΄ γκρουπ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από ένα αρνητικό σερί στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος, αφού στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια μετράνε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με αποτέλεσμα να πέσουν από την κορυφή και άπαντες στον Αρχάγγελο έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αποψινού αγώνα, αφού αν ηττηθούν, θα βρεθούν στο -4 από τον Άρη, που ουσιαστικά θα είναι -5 αφού θα υπερτερεί η Λεμεσιανή ομάδα σε περίπτωση ισοβαθμίας και η προσπάθεια τους για κατάκτηση του τίτλου, θα δυσκολέψει.

Παράλληλα, θα μπουν σε... μπελάδες ακόμα και για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού η ΑΕΚ βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή σε απόσταση αναπνοής (έναν πόντο πιο κάτω), ενώ η 4η Πάφος είναι στο -4.

Γι΄ αυτό λοιπόν, η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ξέρει όσο καμία άλλη ομάδα να διαχειρίζεται την πίεση και άπαντες στον Αρχάγγελο έδωσαν όρκο για να... σπάσουν το «ρόδι» και να πάρουν ένα τρίποντο που θα τους δώσει άλλο αέρα και δυναμική ενόψει της συνέχειας, όπου θα... μαρσάρουν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Μάλιστα, η ομάδα πάει... «γκαζωμένη» στη Λεμεσό για αυτή την κρίσιμη μάχη, αφού χθες οι «πορτοκαλί» έδωσαν βροντερό παρών στην τελευταία προπόνηση και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι οποίοι θέλουν να τους ανταποδώσουν αυτή τη μεγάλη στηρίξη τους, με την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών.

Σημειώνουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει στο πλευρό του στο «Αλφαμέγα» περίπου 1200 οπαδούς του.

Ο Σέρβος τεχνικός κατέστρωσε τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην των μόνιμα απόντων λόγω σοβαρών τραυματισμών, Γουίλερ και Θεοδώρου και έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι πιθανοί έντεκα του Μιλόγεβιτς:

Μπέλετς, Σούσιτς, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Κοσταντίνοφ, Μαρκίνιος (Μπεν), Βιγιαφάνιες, Κβιλιτάια, Σαρφό, Ντάλσιο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανησυχία Κτηνιατρικών για κρούσμα αφθώδους σε χοίρους - Νέα μέτρα, εκτίμηση για τριψήφιο αριθμό μονάδων

Ανησυχία Κτηνιατρικών για κρούσμα αφθώδους σε χοίρους - Νέα μέτρα, εκτίμηση για τριψήφιο αριθμό μονάδων

Εντοπίστηκαν κρούσματα αφθώδους πυρετού σε άλλες επτά κτηνοτροφικές μονάδες και η εκτίμηση είναι πως με μαθηματική ακρίβεια «θα φτάσουμε σε τριψήφιο» αριθμό μονάδων, δήλωσε την Πέμπτη η Εκπρόσωπος Τύπου των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Σωτηρία Γεωργιάδου, εκφράζοντας ανησυχία για το κρούσμα σε χοιροστάσιο εκτός μολυσμένων περιοχών και σημειώνοντας ότι συζητούνται αυστηρότερα μέτρα.