Κωνσταντίνου: «Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα - Ήταν και οι πρόεδροι εδώ για να δώσουν πριμ στους παίκτες»

Κωνσταντίνου: «Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα - Ήταν και οι πρόεδροι εδώ για να δώσουν πριμ στους παίκτες»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΖ Ζακακίου, Κώστας Κωνσταντίνου, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) της ομάδας του απέναντι στην Ομόνοια 29Μ στο «Δημήτρης Χάματσος», που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για άνοδο στην Α΄ κατηγορία, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Πάρα πολύ δύσκολο γήπεδο, δυνατή έδρα, συγχαρητήρια στην Ομόνοια που είχε τόσο κόσμο, εμείς βολευόμασταν και με την ισοπαλία, ασχέτως αν ήρθαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά κατά γενική ομολογία δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Σίγουρα δεν τέλειωσε τίποτα βαθμολογικά. Πρέπει να κερδίσουμε την Ομόνοια Αραδίππου την ερχόμενη εβδομάδα. Ήταν και οι πρόεδροι εδώ για να δώσουν πριμ στους παίκτες, δεν ξέρω πόσα, θα τους το ανακοινώσουν».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Πείτε μου πού είναι θαμμένη η μητέρα μου» - Η γυναικοκτονία που σόκαρε το ποδόσφαιρο

«Πείτε μου πού είναι θαμμένη η μητέρα μου» - Η γυναικοκτονία που σόκαρε το ποδόσφαιρο

Ένας γνωστός ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που σόκαρε - Σήμερα, ο γιος του αναζητά την αλήθεια για τη μητέρα του και την απάντηση σε ένα μυστήριο που παραμένει άλυτο εδώ και 16 χρόνια.