Νέες δηλώσεις την Παρασκευή από τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM...

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ: «Απαντήσεις πρέπει να δώσουμε στο τέλος της σεζόν που ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα δυσκολέψαμε τον εαυτό μας με την βαθμολογική μας συγκομιδή στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι πήραμε λιγότερα από όσα παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο αυτό που εξαρτάται είναι το αποτέλεσμα και μόνο, άρα με αυτή τη λογική που είναι και αυτή που διαμορφώνει την πραγματικότητα, θα πρέπει να διορθώσουμε ότι δεν κάναμε στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια». 

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Τα στατιστικά δεν σημαίνουν και πολλά γιατί μιλάμε για ένα 90λεπτο. Τα προηγούμενα τρία παιχνίδια θα τα προσομοίαζα με εκείνα στο κύπελλο (4-2) που οι ομάδες έπαιξαν με τις αρετές του όπου δεν λειτούργησε η καλύτερη άμυνα ή η καλύτερη επίθεση. Καμία ομάδα πλέον δεν έχει να κρύψει κάτι από τις υπόλοιπες. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σε αυτή τη φάση παίζει ρόλο να εμφανίσεις τον καλύτερο χαρακτήρα, τις προσωπικότητες και την εμπειρία. Μπορεί να πει και κάποιος τον ενθουσιασμό. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε ομάδα που έχει τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι κομβικό: «Δεν μπορώ να επικαλεστώ το μέλλον. Μπορώ όμως το παρελθόν και αν αναλογιστεί κάποιος ότι σε αυτές τις αγωνιστικές είμασταν στο +2 και στο +4 και τώρα μπορεί να βρεθούμε στο -4, δεν μπορεί να αναφερθεί κάποιος σε πόσο κομβικό είναι. Τα πάντα θα παραμείνουν ανοιχτά ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θεωρώ πως υπάρχει ακόμη δρόμος και δεν θα κρίνει αυτό το παιχνίδι τον πρωταθλητή. Το μέταλλο του ΑΠΟΕΛ μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο. Και μια βαριά φανέλα δικαιολογείται μέσα από τη διαχρονικότητα και όχι μέσα από ένα παιχνίδι. Έχω πει πολλές φορές όμως, κάθε παιχνίδι και χρονιά θα πρέπει να επιβεβαιώνεις αυτό το βάρος της φανέλας».

Για τις δηλώσεις του Εράσο: «Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο γνωστή κυπριακή ομάδα ανά το παγκόσμιο σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ. Το ότι οι ξένοι γνωρίζουν τον ΑΠΟΕΛ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες και αυτό πρέπει να υποστηρίζεται ότι η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Δεν μπορείς να υπολογίσεις τι θα παίξει ρόλο. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε την ικανότητα και τους παίκτες με προσωπικότητα».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς οι Βιγιαφάνιες, Μπεν και Δώνης, όμως εκτός από τους Θεοδώρου και Γουήλερ δεν έχουμε κάποια άλλα προβλήματα».

Για το πείσμα των παικτών: «Είμαστε μια ομάδα που όταν επικαλούμαστε την εμπειρία πρέπει να το κάνουμε σε όλες τις φάσεις. Γνωρίζουμε ότι η παρουσία στην κορυφή οποιασδήποτε ομάδα πρέπει να αμφισβητείται από τους υπόλοιπους. Εμείς δεν είμαστε στην κορυφή και είναι η ώρα του Άρη να νιώσει αυτό».

Για τον κόσμο: «Η ζήτηση με την προσφορά ήταν πολλαπλάσια. Τα 1150 εισιτήρια ήταν θέμα χρόνου να εξαντληθούν. Σε αυτό το παιχνίδι εάν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε περισσότερα εισιτήρια, θα γεμίζαμε μόνοι μας το Αλφαμέγα. Ο Άρης έχει βάλει κάποια φίλτρα για να μην μπορούν να εξασφαλίσουν οπαδοί άλλων ομάδων εισιτήρια για την κερκίδα του Άρη, παρά το γεγονός πως παίρνουμε μηνύματα ότι οπαδοί μας εξασφάλισαν εισιτήρια σε άλλη κερκίδα. Είναι ευθύνη του Άρη πως έχει διαθέσει τα εισιτήρια».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ