Νέες δηλώσεις την Πέμπτη από τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρη Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε και στον ΣΠΟΡ FM.

Για την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα: «Όταν αγωνίζεσαι στην Ανόρθωση οφείλεις να βρίσκεις τα κίνητρα και να δίνεις το 100% για τη φανέλα που φοράς. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε και θα πρέπει αυτό το πράγμα άμεσα να διορθωθεί την Κυριακή στο Παραλίμνι. Δεν είναι ευχάριστη αυτή η διαδικασία των 14 αγώνων χωρίς ουσιαστικό νόημα. Είναι πολύ άχαρο αυτό το γκρουπ όπως εξελίχθηκαν τα αποτελέσματα».

Για την παρουσία του νεαρού Αργυρού και την επιστροφή του Μιχαήλ στην ενδεκάδα: «Τα παιχνίδια αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να δεις κάποια παιδιά. Ο Νεόφυτος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ο Σωτήρης τώρα ξεκινά την καριέρα του, του έδωσε ο προπονητής μια συμμετοχή ως βασικός. Χρειάζεται να μείνει το κεφάλι κάτω για να ακολουθήσουν κι άλλες ευκαιρίες».

Για τους Λόρια και Κεραυνό: «Είναι υπό καθημερινή αξιολόγηση και ο Λόρια και ο Κεραυνός. Δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν».

Για το μνηνόνιο συναντίληψης που υπέγραψαν Σάντης και Πουλλαΐδης: «Υπεγράφη το μνημόνιο συναντίληψης το οποίο είναι και δεσμευτικό ως προς τους όρους που έχουν συμφωνηθεί. Είναι η αρχή του δρόμου στην προσπάθεια που γίνεται από τη μια για να μπορέσει να επανέλθει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία και από την άλλη η εξεύρεση οικονομικών πόρων. Αυτά τα θέματα τρέχουν παράλληλα. Ανέλαβε η διοίκηση του Ανδρέα Σάντη αυτή τη διαδικασία. Από την πλευρά του ο πρόεδρος έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές για την εξεύρεση ανθρώπων που επιθυμούν να στηρίξουν την ομάδα οικονομικά και σε αντάλλαγμα θα πάρουν μετοχές της εταιρείας. Το πόσα θα είναι τα άτομα κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Έχει κάνει ήδη επαφές, έχοντας πάρει αρκετές θετικές απαντήσεις. Είναι σε καλό δρόμο οι επαφές. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα υπάρξουν οι απαραίτητες πληροφορίες προς το μετόχους».

Για το ποιος θα παίρνει τις αποφάσεις: «Αν αναφέρεστε στο ποιος θα τρέχει την εταιρεία, είναι γνωστό ότι η διοίκηση του κ. Σάντη θα παραμείνει».

Για τον προγραμματισμό: «Στο σχεδιασμό συμμετέχει ο κ. Πριέτο αλλά οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στη διοίκηση. Γίνονται πράγματα αλλά με οκτώ επίσημους αγώνες ακόμα θα πρέπει να σεβαστούμε τους παίκτες και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Αν θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο ο Βέσκο: «Ο Βέσκο δεν είναι ουρανοκατέβατος στην Ανόρθωση. ήταν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε μαζί του».

Αν θα προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις παικτών: «Δεν θα το απέκλεια όμως δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να τρέχει».

Για τον Πουλλαΐδη: «Η προσπάθεια που έβαλε σε κόπο και χρήμα για να βοηθήσει την Ανόρθωση είναι δεδομένα. Από εκεί και πέρα ότι συνέβη σε αυτή τη χρονική περίοδο σαφώς δεν σημαίνει ότι δεν έγινε προσπάθεια ή ότι έγιναν μόνο λάθη».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς νίκη!-ThemaSports
10/05 @ 18:04

Χωρίς νίκη!

Δεν κέρδισε φέτος τον Άρη η Ανόρθωση

Συγκινημένοι παλαίμαχοι καλούν για στήριξη: «Η ζωντανή ιστορία μας, μας θέλει νικητές!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/05 @ 13:51

Συγκινημένοι παλαίμαχοι καλούν για στήριξη: «Η ζωντανή ιστορία μας, μας θέλει νικητές!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μήνυμα από τους παλαίμαχους της Ανόρθωσης, μεσα από βίντεο που ετοιμάστηκε, με αφορμή την οικονομική εκστρατεία που κάνει η ομάδα της Αμμοχώστου.

Όλο και πιο κοντά...-ThemaSports
10/05 @ 16:05

Όλο και πιο κοντά...

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες, πλησιάζουν στον στόχο το 1εκ. για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τεράστια εισφορά από τον Μικελλίδη για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»!-ThemaSports
10/05 @ 13:32

Τεράστια εισφορά από τον Μικελλίδη για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Ένα τεράστιο ποσό προστέθηκε στην εκστρατεία των «Μαχητών» για να εξοφληθεί το δάνειο που αφορά το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Έχει τον τελευταίο λόγο ο Πουλλαΐδης!-ThemaSports
10/05 @ 13:25

Έχει τον τελευταίο λόγο ο Πουλλαΐδης!

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης τα είπε χθες (Πέμπτη, 9/5) με τους ενδιαφερομένους για να αναλάβουν την Ανόρθωση.

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση… -ThemaSports
10/05 @ 09:37

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Συναντήθηκαν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με τον Χρήστο Πουλλαϊδη, του ανέλυσαν το πλάνο για εφαρμογή μοντέλου πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της υπάρχουσας εταιρίας, δεσμεύτηκε να τους απαντήσει προσεχώς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ