Πόλυς Χαραλάμπους

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με την ΕΝΠ, ήταν μια από τα ίδια η ΑΕΛ. Στην επανάληψη την βοήθησαν να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της, οι Αντρέας Μακρής και Ευάγγελος Αντρέου…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αγωνίστηκαν στα άκρα της επίθεσης, δίδοντας ταχύτητα στην ανάπτυξη της ομάδας. Καλύτερα «πάτησε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Βασίλης Παπαφώτης. Το γκολ ήρθε από τον Χριστόφορο Φραντζή στα μέσα της επανάληψης, ήταν το πρώτο του κύπριου ακραίου μπακ με την επαγγελματική ομάδα.

Ο Χρήστος Χαραλάμπους θα δει ως πρόβα ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό και το ματς του Σαββάτου με την Δόξα στην Περιστερώνα. Ενδεχομένως κάποια παιδιά, που είχαν θετικό πρόσημο στην συνάντηση με τους βυσσινί, να κερδίσουν θέση βασικού στο ματς της χρονιάς.

Πέραν από τους Χάσα και Τσέρνιχ που έμειναν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, ούτε ο Χοσέ Ρομό, έκανε κάτι το ιδιαίτερο κατά το διάστημα που βρισκόταν στο γήπεδο. Η παρουσία του Βενεζουελάνου επιθετικού, στους τρεις περίπου μήνες που φοράει την φανέλα της ΑΕΛ, είναι απογοητευτική.

O καινούργιος κόουτς, περιμένει ότι η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα και στο αμυντικό κομμάτι, επειδή χθες έβρισκαν τον τρόπο να… πατήσουν αρκετές φορές στην περιοχή του Μούριελ Μπέκερ, οι επιθετικοί της ΕΝΠ.

Εννοείται ότι το χθεσινό αποτέλεσμα βοηθά τους γαλαζοκίτρινους να φτιάξουν την ψυχολογία τους, η οποία ήταν «τσακισμένη» με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Και η ατμόσφαιρα που θα φτιάξει ο κόσμος στις τρεις κερκίδες του «Άλφαμέγα» αναμένεται να λειτουργήσει ως «ένεση» για να παρουσιαστούν πιο παθιασμένοι και πιο αποφασισμένοι οι παίχτες.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, ότι ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, σκέφτεται να ανακαλέσει την απόφαση του να μην ισχύουν οι κάρτες διαρκείας στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα και στο σενάριο που επιμείνει, οι πλείστοι Αελίστες, δεν πρόκειται να «τιμωρήσουν» τον προπονητή και τους παίχτες. Είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, για να τους δώσουν χείρα βοηθείας να πάνε στον τελικό. 

Περιττό να σημειώσουμε και την ξεκάθαρη... τάση που καταγράφεται στις τάξεις του κόσμου, ότι μετά την λήξη της τρέχουσας σεζόν, επιβάλλεται να δουν άλλον "καπετάνιο" στο τιμόνι διαχείρισης της αγαπημένης τους ομάδας. 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ