Όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Νεόφυτος Μιχαήλ, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Ήταν μια μεγάλη περίοδος αποχής. Δεν είναι εύκολο. Δούλεψα πολύ αυτούς τους οχτώ μήνες. Νιώθω περήφανος που φοράω την φανέλα της Ανόρθωσης. Δεν είμαι έτοιμο ακόμα εντελώς, δεν είμαι στο ρυθμό που ξέρω τον εαυτό μου».
«Δούλεψα πολύ. Έχω περιθώρια βελτίωσης».
«Το πιο σημαντικό είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι. Ήταν κίνητρο για μένα να μπω να δείξω πως δεν ξέχασα ποιος είμαι. Να γίνω βασικός στην Ανόρθωση και να φανώ αντάξιος της φανέλας που φοράω. Όταν γίνει αυτό θα είμαι και στην Εθνική».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/08 @ 22:00
Η Ανόρθωση κέρδισε με 3-0 τον Σπάρτακο Κιτίου στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" σε φιλικό παιχνίδι.
16/08 @ 19:40
Δείτε την επιλογές του προπονητή της Ανόρθωσης Χοακίν Γκόμεθ, στο σημερινό φιλικό με τον Σπάρτακο.
16/08 @ 11:45
Για ειδικό πρόγραμμα στην Ολλανδία ο Φαν Νιφ του οποίου το μέλλον στην Ανόρθωση είναι αβέβαιο
16/08 @ 11:20
Ενημέρωση από την Ανόρθωση για την αλλαγή ώρας του αποψινού φιλικού κόντρα στον Σπάρτακο
15/08 @ 20:14
Μήνυμα στήριξης από αρκετό κόσμο της Ανόρθωσης, που ανάρτησε αυτό το κείμενο στα social media, με αφορμή την κριτική που γίνεται στην ομάδα, μετά τα φιλικά που έδωσε μέχρι τώρα:
15/08 @ 17:09
Στην Ανόρθωση αξιολογούν το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή... ολοκλήρωση.
BEST OF THEMASPORTS