ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Πίσω στο χρόνο - Όλοι οι ΤΕΛΙΚΟΙ για ΑΕΚ και Πάφο! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Η Πρωταθλήτρια Πάφος FC και η ΑΕΚ, συνθέτουν τον τελικό κυπέλλου της φετινής περιόδου (2024-2025), ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τόσο τον Σάρλια όσο και τον Ιωαννίδη να προπονούνται κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.
Έτσι η ομάδα ανεβάζει στροφές ενόψει της κρίσιμης κυριακάτικης αναμέτρησης χωρίς προβλήματα. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις εναλλαγής φάσεων παιχνιδιού και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να προβεί σε μία μόλις αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Μάγκνουσον αναμένεται να πάρει τη θέση του Σάρλια, ο οποίος έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.
Φυσικά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα.
sdna.gr