Δίνει το όνομα του Λούκα Μόντριτς στο προπονητικό της κέντρο η Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Δίνει το όνομα του Λούκα Μόντριτς στο προπονητικό της κέντρο η Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Κομμάτι της ιστορίας της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα αποτελεί ο Λούκα Μόντριτς, καθώς ο κροατικός σύλλογος αναμένεται να δώσει το όνομα του στο προπονητικό κέντρο του Μάξιμιρ.

Και εγένετο «Λούκα Μόντριτς».

Ο Κροάτης αστέρας, μπορεί να αποχώρησε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι του 2008 με προορισμό την Τότεναμ όμως η αξία του για του οπαδούς του συλλόγου παραμένει αναλλοίωτη.


Έτσι οι φίλοι του ποδοσφαιρικού κολοσσού της χώρας αποφάσισαν ότι από εδώ και στο εξής το προπονητικό κέντρο της ομάδας θα πάρει το όνομα του πάλαι ποτέ αρχηγού, Λούκα Μόντριτς τιμώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο!

Έπειτα από ψηφοφορία που διοργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με το όνομα που θέλουν να προσδοθεί στο προπονητικό κέντρο, το 44.91% των ψηφοφόρων κατέληξε σε αυτό του αρχηγού της εθνικής Κροατίας.

Μάλιστα ο Μόντριτς δεν «έπαιζε» μόνος του αφού είχε ως άτυπους αντιπάλους τους Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Ρόμπερτ Προσονέτσκι και Ματέο Κόβατσιτς που είναι αδιαμφισβήτητα στο Πάνθεον του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο Λούκα Μόντριτς, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε 73 ματς πετυχαίνοντας 22 τέρματα και μοιράζοντας 21 ασίστ, μέχρι να μετακομίσει στην Αγγλία για την Τότεναμ έναντι 22,5 εκατ. ευρώ

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα επικά πανό με τα 500 και 200 ευρώ από τους Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα επικά πανό με τα 500 και 200 ευρώ από τους Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δύο φίλοι της Ομόνοιας έκλεψαν την παράσταση στις κερκίδες του ΓΣΠ.