Με τη βοήθεια των δωρεών από τους οπαδούς της θα αποπληρώσει τις ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές της η Παρτίζαν, που θα χαράξει τα ονόματα 1.992 δωρητών στο σήμα του παρκέ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Παρτίζαν βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο "WE HAVE ONE PARTISAN", το οποίο θα τρέξει από τις 19 Απριλίου μέχρι και τις 13 Μαΐου, όταν η ομάδα θα πάει στην εφορία για να κάνει διακανοσισμό των χρεών της και θα πληρώσει την πρώτη δόση από το ποσό που χρωστάει.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα η Παρτίζαν θα δέχεται επώνυμες δωρέες από τους οπαδούς τους -κατόπιν της σχετικής πρότασης που έκαναν περίπου 2.000 φαν της ομάδας- οι οποίες και θα αναρτώνται στο επίσημο site του συλλόγου. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν περίπου τα 7.00.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στις ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές της Παρτίζαν προς το κράτος της Σερβίας.

Μάλιστα, για δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στον κόσμο να συμμετάσχει στην εν λόγω πρωτοβουλία, η Παρτίζαν ανακοίνωσε πως θα χαράξει τα ονόμα των 1.992 (σσ. ο αριθμός συμβολίζει τη χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο) μεγαλύτερων δωρητών στο σήμα που θα κοσμεί το παρκέ του γηπέδου που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, ενώ θα προσφέρει μια court side θέση εφόρου ζωής σε όποιον κάνει την υψηλότερη προσφορά. Ακόμα, η ομάδα θα χαρίσει ένα μπλουζάκι με τις υπογραφές των παικτών και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε όποιον προσφέρει περισσότερα από 3.000 δηνάρια (σσ. 25.5 ευρώ).

 
sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ιστορική διάσταση του MVP του Μάικ Τζέιμς: Τι είχαμε 18 χρόνια να δούμε, και τι δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ! (video)-ThemaSports
14/05 @ 22:39

Η ιστορική διάσταση του MVP του Μάικ Τζέιμς: Τι είχαμε 18 χρόνια να δούμε, και τι δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ! (video)

MVP της EuroLeague εκτός Final 4 ή Αμερικανός MVP; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε κάτι απ' όλα αυτά, πριν τη φετινή «στέψη» του Μάικ Τζέιμς;

Οι Ισπανοί προαναγγέλλουν κίνηση του Ολυμπιακού για Ρογκαβόπουλο!-ThemaSports
14/05 @ 22:58

Οι Ισπανοί προαναγγέλλουν κίνηση του Ολυμπιακού για Ρογκαβόπουλο!

Σύμφωνα με την AS, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου!

EuroLeague - Μάικ Τζέιμς: Ο πρώτος MVP του οποίου η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Final Four-ThemaSports
14/05 @ 14:53

EuroLeague - Μάικ Τζέιμς: Ο πρώτος MVP του οποίου η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Final Four

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία με την ανάδειξή του σε MVP της EuroLeague, αφού έγινε μόλις ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που κατακτάει το σχετικό βραβείο ενώ η ομάδα του απέτυχε να προκριθεί στο Final Four.

Επίσημο: Στην Μπασκόνια μέχρι το 2028 ο Χάουαρντ-ThemaSports
14/05 @ 12:10

Επίσημο: Στην Μπασκόνια μέχρι το 2028 ο Χάουαρντ

Ο Μάρκους Χάουαρντ είναι από σήμερα (14/05) και με την… βούλα παίκτης της Μπασκόνια μέχρι το καλοκαίρι του 20208, όπως έκανε γνωστό η ισπανική ομάδα.

Άσχημες εικόνες: Οπαδοί έδειραν παίκτες σε αγώνα μπάσκετ τοπικού της Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
14/05 @ 09:59

Άσχημες εικόνες: Οπαδοί έδειραν παίκτες σε αγώνα μπάσκετ τοπικού της Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στην Εύβοια, με παίκτες να πέφτουν θύμα ξυλοδαρμού.

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"-ThemaSports
11/05 @ 11:50

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος φιλοξενήθηκε στο ελληνόφωνο του κρατικού αυστραλιανού ραδιοφώνου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Βασίλη Σπανούλη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ