Ξανά στη πόρτα του Μπέου η ΕΠΟ μπας και γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε αδιέξοδο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά τους τραγικούς χειρισμούς της για την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ ακόμη περιμένει την απάντηση της διοίκησης του ΟΑΚΑ για την διάθεση του Ολυμπιακού σταδίου. Κάπως έτσι; Όλα δείχνουν ότι έχει μια και μοναδική λύση στο συρτάρι για να αποφύγει τον οριστικό διασυρμό:

Να δεχθεί όσα θέτει ως προϋποθέσεις ο Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να προσφέρει το Πανθεσσαλικό. Βέβαια, εφόσον οριστικοποιηθεί αυτό, ο τελικός θα γίνει με τους όρους του Δημάρχου Βόλου, δηλαδή με μαθητές στις κερκίδες και τις ομάδες να παίρνουν από 1.000 εισιτήρια, ενώ προφανώς και η ΕΠΟ θα έχει από την πλευρά της κάποιες προσκλήσεις.

Αυτά δηλαδή που είχε θέσει ως όρους πριν λίγες μέρες ο Αχιλλέας Μπέος για να φιλοξενηθεί ο τελικός στον Βόλο, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, οδεύει για τις 24 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, αφού το Σάββατο 20/5 έχει «καεί» ελέω των εκλογών της επόμενης ημέρας, ενώ το 27/5 δεν το θέλει κανείς από τους δύο προπονητές, μιας και θα έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες από τη λήξη του πρωταθλήματος.

 

Οριστικές αποφάσεις πάντως θα παρθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, όπου θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα που θα υπάρχουν.

to10.gr

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία-ThemaSports
03/05 @ 08:26

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 08:01

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να αποθεώνουν την αποστολή των "ερυθρόλευκων" μετά την νίκη στην έδρα της Άστον Βίλα.

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!-ThemaSports
03/05 @ 00:48

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε «ένα» με τον κόσμο του Ολυμπιακού: Τρομερή αποθέωση στο Βίλα Παρκ! -ThemaSports
03/05 @ 09:35

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε «ένα» με τον κόσμο του Ολυμπιακού: Τρομερή αποθέωση στο Βίλα Παρκ!

Την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Βίλα Παρκ γνώρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον «θρίαμβο» των Πειραιωτών επί της Άστον Βίλα.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υψηλόβαθμο στέλεχος της Θύρας 7 - Ο ρόλος του στα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:57

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υψηλόβαθμο στέλεχος της Θύρας 7 - Ο ρόλος του στα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγείται των οπαδών του Ολυμπιακού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Κορυδαλλού – Συμμετέχει στις αποφάσεις για επεισόδια.

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός-ThemaSports
01/05 @ 17:55

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός

Σε ποιο ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για να αποκτήσει έναν γκολκίπερ τύπου Λιβάκοβιτς; Ένα σενάριο και μόνο υπάρχει...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ