Πόλυς Χαραλάμπους

Εντός της ημέρας, αναμένεται να σφραγιστούν οι εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του Τσέντομιρ Γιαννέφσκι. Ο Βορειομακεδόνας τεχνικός, μέχρι χθες βράδυ, δεν είχε λάβει επίσημη ενημέρωση ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Θα πάει κανονικά στην προπόνηση, που στις 10.30.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εξ άλλου, χθες βράδυ βγήκαν πληροφορίες περί ενεργοποίησης του Χάρη Φαλά, ο οποίος είναι υπεύθυνος αποκατάστασης των παιχτών, από τότε που έχει τα τεχνικά γκέμια ο Γιαννέφσκι.

Ο Φαλάς ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης, κατά το διάστημα που ήταν στην άκρη του πάγκου ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Στην συζήτηση που γίνεται στα Social Media, με αφορμή τις πληροφορίες περί αποδέσμευσης του Γιαννέφσκι, είναι κάποιοι οπαδοί που θεωρούν ότι ορθά λαμβάνεται η απόφαση να τον διώξουν, επειδή η ομάδα κάπου έχασε τον προσανατολισμό της κατά το τελευταίο διάστημα.

Υπάρχουν κι άλλοι που υποστηρίζουν, ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που φταίει, για το ότι η ΑΕΛ δεν μοιάζει με επαγγελματική ομάδα. Στέκονται επίσης στο ότι χάρις στην δική του παρουσία, η ομάδα απέφυγε μεγαλύτερες περιπέτειες, λόγω του κακού προγραμματισμού που έγινε το καλοκαίρι από τους Μπεμπέ και Σίλας.

Αρκετοί οπαδοί καλούν και τον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους να σηκωθεί να φύγει, επειδή είναι ο κύριος υπεύθυνος για το ότι η ομάδα τους, έμεινε πολύ πίσω. Εκτιμώντας ότι θα γίνουν χειρότερα πράγματα, αν δεν καταλάβει ότι δεν τον σηκώνει άλλο το κλίμα.

Κριτική δέχεται και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Παντελή, αρκετοί οπαδοί είχαν σχολιάσει αρνητικά όταν πληροφορήθηκαν ότι επέστρεψε στην ΑΕΛ πριν μερικούς μήνες.

Να σημειώσουμε πως, αν οριστικά αποτελέσει παρελθόν ο Γιαννέφσκι, δεν είναι σίγουρο κατά πόσον θα τον διαδεχθεί ο Χρήστος Χαραλάμπους, ο Μάκης Σεργίδης ή θα προκύψει κάποια… άλλη λύση.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ