Το αποτέλεσμα της έρευνας της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση

Το αποτέλεσμα της έρευνας της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της έρευνας που έγινε για το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και την Ανόρθωση που διεξήχθη στο Μακάρειο στις 26 Οκτωβρίου του 2022.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η επιτροπή μετά τη μελέτη του πορίσματος υιοθέτησε τα ευρήματα του ερευνώντος λειτουργού, από τα οποία φαίνεται εκ πρώτης όψεως να διαπράχθηκαν από ορισμένους παίκτες της ΠΑΕΕΚ ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα.

Δείτε την ανακοίνωση:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τυχαία επιλογή κεντρικής φωτογραφίας από το συγκεκριμένο παιχνίδι κυπέλλου για το όποιο έγινε η έρευνα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Κροατία-Βέλγιο

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Κροατία-Βέλγιο

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018