Ανδρέας Χρίστου

Δεν παίρνει όσα θέλει από τον πάγκο του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και το πληρώνει στα πλέι-οφ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα από τα θέματα που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ, στα τελευταία 4 ματς που δεν κερδίζει, είναι οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Το παραδέχθηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ότι δεν πήρε όσα ήθελε από τις αλλαγές του και είναι κάτι που φαίνεται και από την απόδοση των γαλαζοκιτρίνων.

Στο ντέρμπι με την Ομόνοια για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε από το 44', στην επανάληψη προσπάθησε να το κρατήσει όμως οι κινήσεις του Μιλόγεβιτς από τον πάγκο δεν βγήκαν και στο τέλος ισοφάρισε η Ομόνοια.

Με την Πάφο δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει και ότι και αν έκανε από τον πάγκο πάλι δεν ήρθε το γκολ και έτσι ήρθε η δεύτερη ισοπαλία.

Στην Αρένα το σκηνικό ήταν παρόμοιο με αυτό κόντρα στην Ομόνοια αφού ο ΑΠΟΕΛ προγήθηκε με ανατροπή στο 37' και στη συνέχεια οπισθοχώρησε υπερβολικά αφού οι αλλαγές δεν έδωσαν επιθετική πνοή και ηρεμία στην ομάδα της Λευκωσίας. Μοιραία ήρθε και η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία...

Στην ήττα από τον Απόλλωνα οι γαλαζοκίτρινοι έφτιαξαν αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όμως έμειναν πίσω στο σκορ με τον Σέρβο κόουτς να προχωρά σε τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο. Μπεν, Μακέντα και Δώνης δεν άλλαξαν πολλά και στο τέλος ήρθε η πρώτη ήττα στα πλέι-οφ που βάζει ακόμη περισσότερη πίεση.

Πλέον ο Μιλόγεβιτς καλείται να βρει τις λύσεις αφού στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Άλφαμέγα» σε ένα παιχνίδι-φωτιά...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 21:24

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος είναι παρών στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024.

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)-ThemaSports
15/05 @ 11:09

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)

Για την μεγάλη ανάσα που παίρνουν στον ΑΠΟΕΛ, τερματίζοντας την «ξηρασία» μιας πενταετίας σε κατακτήσεις τίτλων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μερκής.

Θα είναι ο πρωτος!-ThemaSports
15/05 @ 10:00

Θα είναι ο πρωτος!

Προ των πυλών ο Νταβίντ Γκαγιέχο στον ΑΠΟΕΛ

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…-ThemaSports
14/05 @ 21:42

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…

Δεν μας έκανε και μεγάλη η έκπληξη η επιλογή του Πρόδρομου Πετρίδη, να φέρει στην Κύπρο τον Νταβίντ Γκαγιέγο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ