Νίκησε στο ντέρμπι Νέων και παρέμεινε στην κορυφή ο Εθνικός Άχνας

Νίκησε στο ντέρμπι Νέων και παρέμεινε στην κορυφή ο Εθνικός Άχνας

Ο Εθνικός Άχνας επικράτησε με 3-0 της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών στο ντέρμπι του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε οδηγεί την κούρσα με 52 βαθμούς.


Τα τέρματα του Εθνικού πέτυχαν οι Νικόλας Περδίος (28' πεν.), Πιέρος Σιημητράς (60') και Ανδρέας Περδίος (63').

Στη δεύτερη θέση με 51 βαθμούς βρίσκεται η Ομόνοια 29Μ που νίκησε εκτός έδρας την ΑΕΖ Ζακακίου με 3-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου (5', 64') και Ιωσήφ Γεωργίου (56'). Για την ΑΕΖ μείωσε στο 71ο λεπτό ο Γιάννης Νικολάου.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών μετά την ήττα της στο ντέρμπι έμεινε στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς.

Εθνικός, Ομόνοια 29Μ και Καρμιώτισσα έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους, ανεξάρτητα από τους αγώνες που εκκρεμούν μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής έγιναν επίσης οι ακόλουθοι αγώνες:

Οθέλλος Αθηαίνου - ΜΕΑΠ 3-0
Ομόνοια Αραδίππου - Διγενής Ακρίτας Μόρφου 0-1
FC Krasava ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα - ΘΟΪ Λακατάμιας 0-2
Εθνικός Άσσιας - Ερμής Αραδίππου 2-0

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Σχοινοβάτης περπατά σε ιμάντα σε ύψος 180 μέτρα στο κέντρο της Βαρσοβίας

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Σχοινοβάτης περπατά σε ιμάντα σε ύψος 180 μέτρα στο κέντρο της Βαρσοβίας

Τον γύρο του κόσμου κάνει το νέο κατόρθωμα του διάσημου slackliner Γιάαν Ρόοσε (Jaan Roose), ο οποίος την Κυριακή διέσχισε έναν ιμάντα σε ύψος 180 μέτρων στη Βαρσοβία.