Πόλυς Χαραλάμπους

Δίδουμε συνέχεια στα σχόλια που αναρτήσαμε νωρίτερα, σε σχέση με τα μουρμουρητά σημαντικής μερίδας των οπαδών της ΑΕΛ, οι οποίοι θεωρούν ότι επιβάλλεται να σημειωθούν «κοσμογονικές» αλλαγές στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λάβαμε (και προσωπικά) μηνύματα από οπαδούς των γαλαζοκίτρινων, οι οποίοι μας επεσήμαναν χαρακτηριστικά πως ακόμα κι αν η ομάδα τους βγάλει στους δρόμους (κατακτώντας το κύπελλο) είναι επιβεβλημένη ανάγκη να σημειωθούν σαρωτικές αλλαγές στην στελέχωση της…

Είναι κι άλλοι – με σχόλια τους στα κοινωνικά δίχτυα- που τονίζουν την… «εξαφάνιση» του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες, από τότε που έλαβε νέα επιστολή από το ΔΣ του σωματείου, τι προτίθεται να πράξει, αλλά εκείνος ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

*Tης μουρμούρας το κάγκελο... 

Επειδή είδαμε (και διάβασαμε) κριτικές οπαδών, προς τον Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, σε σχέση  με την χθεσινή προβληματισκή εικόνα, όπως και την «χλωμή» παρουσία στο Β’ ημίχρονο στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό, εμείς επιμένουμε…

Πάλι καλά που ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβρη ο έμπειρος Βορειομακεδόνας τεχνικός. Με τις ποιοτικές επιλογές παιχτών να είναι περιορισμένες και με ένα ρόστερ χαμηλών προσδοκιών, τουλάχιστον η ομάδα δεν έμπλεξε σε περιπέτειες. Παράλληλα, κατάφερε να την πάει μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου κι αυτή… «κάνει παιχνίδι» στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, για την υπόθεση πρόκριση στον τελικό.

Επιστρέφοντας στον «Σόφο» και το μέλλον του, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμόζει την τακτική του «παίζω – ξιπαίζω», όπως πριν μερικά χρόνια. Καθοριστικό ρόλο καλείται να διαδραματίσει όμως και η διοίκηση του σωματείου, για να μην χάσει κι άλλο έδαφος η ποδοσφαιρική ΑΕΛ, στον διαφοροποιημένο «χάρτη» του κυπριακού φουτμπολ…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ