Πόλυς Χαραλάμπους

Περισσότερο η άσχημη εμφάνιση, παρά η ήττα προκάλεσε έντονα μουρμουρητά των οπαδών της ΑΕΛ στα κοινωνικά δίχτυα. Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης στο «Αλφαμέγα», οι γαλαζοκίτρινοι, δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικοί απέναντι στην Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιαννέφσκι έμμεσα στην συνέντευξη τύπου, απέδωσε την αρνητική απόδοση, στο ότι έκανε παρά πολλές αλλαγές προσώπων. Προαναγγέλνοντας ταυτόχρονα, ότι δεν θα επιχειρήσει το ίδιο πράγμα, σε άλλα ματς πρωταθλήματος.

Σημειώνουμε πάντως, ότι μερίδα του κόσμου είχαν εκφράσει προβληματισμούς και για την εικόνα που είχε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Χάρις στον Μουριέλ, που έκανε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις, είχαν αποφύγει την ήττα.

Η ουσία είναι μία για την ΑΕΛ. Να παρουσιαστεί σωστή, στον επαναληπτικό της 26ης Απριλίου στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό και να κάνει όσα χρειάζονται για να προκριθεί στον τελικό.

Για τα υπόλοιπα ζητήματα που φέρνουν μουρμούρα και αναθεματισμούς από μερίδα του κόσμου, εναντίον όσων ευθύνονται για να υστερεί σε ποιότητα και στελέχωση η ομάδα, θα πρέπει να κάμουν υπομονή να κλείσει η σεζόν.

Όσοι έχουν πρόθεση να φέρουν επαναστατικές αλλαγές, δεν μπορούν να το πράξουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εννοούμε πριν την κατάληξη που θα έχει η σεζόν, με την ομάδα να κυνηγά το κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Το ΔΣ του σωματείου έχει συγκαλέσει συνέλευση των μελών για τις 3 Μαίου, με αντικείμενο την ενημέρωση τους για τις εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Είναι αυτονόητο, ότι αν η ομάδα καταφέρει να πάρει εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, τότε δεν περιμένει κανείς, ότι η συνέλευση θα δώσει εντολή στο ΔΣ του σωματείου, να «σπρώξει» τις διαδικασίες για να περάσει η ποδοσφαιρική ΑΕΛ σε νέα εποχή.

Ο Χριστόφορος Φραντζής, είχε τραυματισμό στο πρόσωπο, σε μια σύγκρουση με τον Δημήτρη Χριστοφή. Έχει πρήξιμο στο μάτι, θα περάσει από εξετάσεις σήμερα, όπου θα φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς στο ζυγωματικό.   

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»-ThemaSports
14/05 @ 11:05

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ