Themasports

Πολωνικό Μέσο που επικαλείται επικοινωνία με τους… μεθυσμένους διαιτητές του ΑΕΚ -Άρης, αναφέρει ότι οι ίδιοι διαψεύδουν όσα έχουν γραφτεί στην Ελλάδα και ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς ελληνικής ομάδας μέσα στο αεροπλάνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την αδιανόητη εξέλιξη με τους Πολωνούς διαιτητές να εμφανίζονται μεθυσμένοι κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ του Σαββάτου (9/4) και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, η ΕΠΟ αναμένεται να ορίσει Έλληνες διαιτητές στην κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη σήμερα (9/4, 18:00) στην «OPAP Arena».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, που είχαν οριστεί για τον σημερινό παιχνίδι της Ένωσης με τους Θεσσαλονικείς για την 4η αγωνιστική των play-offs, εμφανίστηκαν σε κατάσταση μέθης κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ του Σαββάτου!

Παράλληλα, είχαν ένα επεισόδιο με Έλληνες συνεπιβάτες τους κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Πολωνία στην Αθήνα, στους οποίους μάλιστα φέρονται να επιτέθηκαν.

Ωστόσο, οι Πολωνοί και συγκεκριμένα το Μέσο «meczyki.pl», επικαλούμενο συνομιλία με τους ίδιους τους διαιτητές αναφέρει ότι διαψεύδουν όσα έχουν γραφτεί στην Ελλάδα, ενώ υποστηρίζουν ότι δύο Έλληνες που μιλούσαν και πολωνικά τούς επιτέθηκαν, ισχυριζόμενοι ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Είπαν ότι θα τους καταστρέψουν, ενώ έφτυσαν στο πρόσωπο έναν από τους διαιτητές. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι ο επικεφαλής των Πολωνών διαιτητών, Tomasz Mikulski, έχει ενημερωθεί σχετικά με την υπόθεση.

Πηγή: sportday.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη με... ΣΠΑΘΙ στην κατοχή του! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 17:31

Οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη με... ΣΠΑΘΙ στην κατοχή του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευμα της εφημερίδας Μακεδονία αναφέρει πως οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ένα... σπαθί.

Παναθηναϊκός: Πάνω από 5.000 κόσμος στο συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών κατά του Γιάννη Αλαφούζου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 16:11

Παναθηναϊκός: Πάνω από 5.000 κόσμος στο συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών κατά του Γιάννη Αλαφούζου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζου, καθώς συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως.

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το πλάνο της Λίγκας για την απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή-ThemaSports
19/05 @ 14:39

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το πλάνο της Λίγκας για την απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή

Το πλάνο της λίγκας για τη στέψη του πρωταθλητή της Stoiximan Super League είναι να διεξαχθεί απόψε η απονομή στον μεγάλο νικητή.

Άρης: Φραστική επίθεση σε Καρυπίδη από θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης...-ThemaSports
19/05 @ 12:33

Άρης: Φραστική επίθεση σε Καρυπίδη από θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης...

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, δέχθηκε φραστική επίθεση από δύο θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και κάλεσε την αστυνομία. Ακολούθως οδηγήθηκαν στο τμήμα αλλά κανείς δεν προχώρησε σε μήνυση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη-ThemaSports
19/05 @ 10:55

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνουν αυλαία στο πρωτάθλημα με την 3η θέση να διακυβεύεται στη Λεωφόρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ