Πόλυς Χαραλάμπους

Τρομερό ενδιαφέρον έχει η μάχη της ανόδου στην Β’ κατηγορία, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, ακόμα και ποδοσφαιρόφιλοι, που η βασική τους έγνοια, είναι η έκβαση που θα έχει η υπόθεση τίτλος στην πρώτη κατηγορία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για να πέσουν πολλά φώτα, επάνω στο «θρίλερ» της δεύτερης κατηγορίας, παίζει ρόλο το ότι μια από τις ομάδες που διεκδικεί άνοδο στα «σαλόνια» είναι η Ομόνοια 29ης Μαίου. Μια ομάδα που ιδρύθηκε πριν 5 χρόνια και ενδεχομένως ούτε κι αυτοί που είχαν την ιδέα να την «φτιάξουν», δεν ανέμεναν τόσο γρήγορα να βρίσκεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Ειδικά με την τρελή πορεία που κάνει τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύει ότι οι δυνατές ομάδες δεν φτιάχνονται μόνο όταν υπάρχει η… κινητήριος δύναμη του χρήματος, αλλά μετράει παρά πολύ, αν γίνεται σωστός σχεδιασμός.

Φαίνεται ότι τους βγαίνει και η επιλογή του Γιάννου Λυμπουρή, ο οποίος είχε δείξει έργο στην κανονική περίοδο, ευρισκόμενος στην άκρη του πάγκου της ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου. Μέσα από τις δηλώσεις του, συμπεράναμε ότι έχει έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του ποδοσφαίρου.

Φυσικά για να είναι πρωταγωνίστρια η Ομόνοια 29ης Μαίου, σημαντικότατο ρόλο παίζει και το ότι σε όποιο γήπεδο αγωνίζεται, πρασινίζει… ο τόπος! Ειδικά στο γήπεδο «Δήμητρης Χάματσος» στο Δάλι (το χρησιμοποιεί ως έδρα), ζει… ανεπανάληπτες στιγμές στην τρέχουσα σεζόν.

Σε δυο εβδομάδες, που θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανόδου με την ΑΕΖ Ζακακίου, θα στριμωχθούν σαν σαρδέλες οι οπαδοί της, με σκοπό να δώσουν το πιο δυνατό σπρώξιμο στην ομάδα τους…

Βασικά οι πράσινοι, σημαδεύουν μόνο τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Η Λεμεσιανή ομάδα, βολεύεται και με την ισοπαλία. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...-ThemaSports
13/05 @ 16:27

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...

Η ανακοίνωση:

ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ την Θύρα 9 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) -ThemaSports
08/05 @ 11:31

ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ την Θύρα 9 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφίες από το τρομερό pyroshow της Θύρας 9 ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ομόνοια 29Μ.

Φιλίππου: «Θέλουμε να παίζουμε στο ΓΣΠ -  Ο στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε»-ThemaSports
07/05 @ 12:55

Φιλίππου: «Θέλουμε να παίζουμε στο ΓΣΠ - Ο στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μαΐου, Μιχελής Φιλίππου.

Ομόνοια 29ης Μαίου: Το βλέπει αρκετά δύσκολο για ΓΣΠ ο Φοίβος… -ThemaSports
07/05 @ 08:34

Ομόνοια 29ης Μαίου: Το βλέπει αρκετά δύσκολο για ΓΣΠ ο Φοίβος…

Ο πρόεδρος του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης, σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «Super Sport» ρωτήθηκε για το θέμα που αφορά την Ομόνοια 29ης Μαίου και αν χρησιμοποιήσει για έδρα το ΓΣΠ στην πρώτη κατηγορία.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ / ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ-ThemaSports
04/05 @ 11:40

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ / ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ

Η Ομόνοια 29Μ ψάχνει τον κόουτς που θα αναλάβει την ομάδα στην 1η κατηγορία.

Στο κάδρο ο Χαραλάμπους για την Ομόνοια 29ης Μαΐου...-ThemaSports
04/05 @ 10:48

Στο κάδρο ο Χαραλάμπους για την Ομόνοια 29ης Μαΐου...

Υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία στην Ομόνοια 29Μ είναι ο Χρήστος Χαραλάμπους, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ