Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!
Η φανέλα, το σήμα, τα 100 χρόνια ιστορίας, όλα αποτυπώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από την Τούμπα, στο drone show της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους εορτασμούς του ενός αιώνα «ζωής»!




Η θέση αυτή έμεινε κενή, αν και ανακοινώθηκαν όλοι οι άλλοι Ομοσπονδιακοί (στις μικρές εθνικές), πριν μια-δυο εβδομάδες.
Δεν θα εκπλαγούμε, να επανεγγραφεί στο payroll του «παλατιού» της Έγκωμης, ο πρώην διεθνής άσος, αφού τα έχει καλά με τους «τσιφλικκάδες» που διαχειρίζονται το ποδόσφαιρο εδώ και… κάμποσα χρόνια.
Πληροφοριακά να σας πούμε, ότι ο Γιάννης Οκκάς, πριν πει "ναί" στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας Κ-21. Είχε αλλάξει «εργοδότη» την 1η Οκτωβρίου του 2022.
*Για να λειτουργούν σαν «τσιφλικκάδες» οι εξουσιάζοντες το ποδόσφαιρο, εννοείται ότι οι πρώτες που φταίνε είναι οι ομάδες, που… φοβούνται να τα βάλουν μαζί τους. Πιο σωστά οι πιο πολλές ομάδες, «βολεύονται» με αυτούς που έχουν τα γκέμια, επειδή τους βοηθούν όταν αντιμετωπίζουν… δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις