«Παίζει» για Κ-19 του Οκκά! Τα έχει καλά με τους «τσιφλικκάδες»…

«Παίζει» για Κ-19 του Οκκά! Τα έχει καλά με τους «τσιφλικκάδες»…

Διάβαζα χθες σε άλλη ιστοσελίδα, ότι ο Γιάννης Οκκάς, μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό Β’, δεν αποκλείεται να είναι εκλεκτός για την ομάδα Κ-19.

Η θέση αυτή έμεινε κενή, αν και ανακοινώθηκαν όλοι οι άλλοι Ομοσπονδιακοί (στις μικρές εθνικές), πριν μια-δυο εβδομάδες.

Δεν θα εκπλαγούμε, να επανεγγραφεί στο payroll του «παλατιού» της Έγκωμης, ο πρώην διεθνής άσος, αφού τα έχει καλά με τους «τσιφλικκάδες» που διαχειρίζονται το ποδόσφαιρο εδώ και… κάμποσα χρόνια.

Πληροφοριακά να σας πούμε, ότι ο Γιάννης Οκκάς, πριν πει "ναί" στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας Κ-21. Είχε αλλάξει «εργοδότη» την 1η Οκτωβρίου του 2022.

*Για να λειτουργούν σαν «τσιφλικκάδες» οι εξουσιάζοντες το ποδόσφαιρο, εννοείται ότι οι πρώτες που φταίνε είναι οι ομάδες, που… φοβούνται να τα βάλουν μαζί τους. Πιο σωστά οι πιο πολλές ομάδες, «βολεύονται» με αυτούς που έχουν τα γκέμια, επειδή τους βοηθούν όταν αντιμετωπίζουν… δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα.

Π.Χ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 35-119

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 35-119

Στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν 220 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 53 ήταν Κύπριοι και οι 167 ξένοι ποδοσφαιριστές.