Themasports

Ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Μία διαφορετική συνέντευξη του Μίλαν Τραΐκοβιτς έρχεται αυτό το Σάββατο στο τέταρτο «Αθλητικό Πανόραμα», την εκπομπή του ΡΙΚ1 που προβάλλεται σε συνεργασία με τον ΚΟΑ κάθε Σάββατο πρωί στις 11:30 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή βράδυ στις 23:05.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου μιλούν επίσης η Αναστασία Ελευθερίου και ο Πέτρος Εγγλεζούδης για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο ομαδικό σκητ στο Παγκόσμο Κύπελλο Σκοποβολής που έγινε στη Λάρνακα, ενώ συστήνονται στο ευρύ κοινό ο σφυροβόλος Ιωσήφ Κεσίδης, η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ.

Τέλος, το «Ταξίδι στο χρόνο» μάς ταξιδεύει αυτή τη φορά στο 1976 και στους Παγκύπριους Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια σε μία ώρα!-ThemaSports
27/04 @ 21:20

Ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια σε μία ώρα!

O  Μάριος Γεωργίου συνεχίζει την συλλογή μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. Ο Κύπριος πρωταθλητής κατά τη σημερινή ημέρα αγώνων κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια, σε διάστημα μόλις μίας ώρας!

Πελενδρίτου: «Από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω στην ζωή μου και για την Κύπρο μας»-ThemaSports
27/04 @ 11:53

Πελενδρίτου: «Από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω στην ζωή μου και για την Κύπρο μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολυμβήτρια, Καρολίνα Πελενδρίτου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που έρχονται αλλά και για όλα όσα αφορούν την ίδια.

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!-ThemaSports
26/04 @ 21:37

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ξανά το θαύμα του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι.

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα-ThemaSports
26/04 @ 14:13

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα

Η Μαριλένα Μακρή εξασφάλισε την Ολυμπιακή Κάρτα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» στην κατηγορία ILCA6 στην Ιστιοπλοΐα.

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ-ThemaSports
26/04 @ 12:57

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ

Tη Δευτέρα (28/04) το βράδυ συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα στον Παρνασσό και την Sabbianco Aνόρθωση, για τη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ