Eurοleague: Οι πιθανές ισοβαθμίες και τα σενάρια για τις δύο τελευταίες θέσεις των πλέι-οφ

Eurοleague: Οι πιθανές ισοβαθμίες και τα σενάρια για τις δύο τελευταίες θέσεις των πλέι-οφ

H μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ της Euroleague έχει φουντώσει για τα καλά, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν δύο εισιτήρια.

H Μακάμπι Τελ Αβίβ εξασφάλισε τη θέση της στην πρώτη οκτάδα παρά την ήττα στο Κάουνας, ενώ και η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι εντός των πλέι οφ.

Η Παρτιζάν παίζει σήμερα στο Μονακό και με νίκη σφραγίζει και αυτή ένα εισιτήριο, όμως αν χάσει θα πρέπει να περιμένει για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική.

Η Μπασκόνια θέλει το διπλό στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί, με την αποστολή της να είναι δύσκολη, ενώ την ήττα της θα περιμένει η Ζαλγκίρις, η οποία παράλληλα με δική της νίκη στην έδρα της αδιάφορης Μπάγερν μπαίνει αυτή στην οκτάδα.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη και τις πιθανές ισοβαθμίες μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων, με την υποσημείωση πως η Μακάμπι έχει ήδη προκριθεί. Αναγράφεται το συνολικό ρεκόρ των ομάδων, οι μεταξύ τους νίκες και οι διαφορές σε αυτά τα παιχνίδια.

5. Φενέρμπαχτσε 19-14
Μακάμπι 1-1 (+11)
Παρτιζάν 1-1 (+2)
Μπασκόνια 0-2
Ζαλγκίρις 1-1 (-12)

6. Μακάμπι 19-14*
Φενέρμπαχτσε 1-1 (-11)
Παρτιζάν 1-1 (+1)
Μπασκόνια 1-1 (-15)
Ζαλγκίρις 1-1 (0)

7. Παρτιζάν 18-14**
Φενέρμπαχτσε 1-1 (-2)
Μακάμπι 1-1 (-1)
Μπασκόνια 1-1 (+11)
Ζαλγκίρις 2-0

8. Μπασκόνια 18-15
Φενέρμπαχτσε 2-0
Παρτιζάν 1-1 (-11)
Μακάμπι 1-1 (+15)
Ζαλγκίρις 1-1 (+16)

9 Ζαλγκίρις 18-15
Φενέρμπαχτσε 1-1 (+12)
Mακάμπι 1-1 (0)
Παρτιζάν 0-2
Μπασκόνια 1-1 (-16)

* Η Μακάμπι έχει ήδη προκριθεί όμως μπορεί να επηρεάσει την τελική κατάταξη με πιθανές ισοβαθμίες
**Απόψε στις 22:00 το Μονακό - Παρτιζάν

Η τελευταία αγωνιστική των ενδιαφερομένων

Πέμπτη 13 Απριλίου
20:00 Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε
21:00 Ολυμπιακός - Μπασκόνια
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 14 Απριλίου
21:30 Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις Κάουνας
21:30 Παρτιζάν - Παναθηναϊκός

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Γιουνάιτεντ δεν κερδίζει, τα... σύννεφα απλώνονται και ο Κόντε περιμένει στη γωνία!

Η Γιουνάιτεντ δεν κερδίζει, τα... σύννεφα απλώνονται και ο Κόντε περιμένει στη γωνία!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει με τον πιο ιδανικό τρόπο φέτος και τα πρώτα… σύννεφα έχουν ήδη αρχίσει να καλύπτουν το «Ολντ Τράφορντ». O Μάικλ Κάρικ δεν έχει πάρει τους βαθμούς που πρέπει, αλλά δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Βέβαια, υπάρχουν σενάρια και πληροφορίες, που θέλουν τον σύλλογο έτοιμο, όσον αφορά στον αντικαταστάτη του.

BEST OF THEMASPORTS