ThemasportsΜιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, αναφέρθηκε στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, αλλά και του μεγαλομετόχου της Ανόρθωσης, Χρήστου Πουλλαΐδη στον ψεσινό ημιτελικό Πάφος-Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήρθε πολλές φορές να δει την Πάφο και πιο παλιά. Προεκλογικά δεν ήθελε να δείξει κάτι, όμως μετά που εκλέχθηκε, ήρθε να δει την ομάδα και είναι σημαντικό αυτό. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα και ήταν εκπληκτικός».
Για το αν ήταν τυχαίο που ήρθε ο κ. Πουλλαΐδης στο γήπεδο δίπλα στον κ. Χριστοδουλίδη, είπε: «Ναι ήταν τυχαίο. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο».
Ζωντανά η εξέλιξη της μεγάλης πρεμιέρας της Πάφου στη League Phase του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/09 @ 19:34
Βασικός και στην πρεμιέρα της Πάφου ο Νεόφυτος Μιχαήλ.
17/09 @ 19:00
Τα είπαν από κοντά οι κόουτς Πάφου και Ολυμπιακού πριν το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ τους.
17/09 @ 18:31
Ζωντανά η εξέλιξη της μεγάλης πρεμιέρας της Πάφου στη League Phase του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
17/09 @ 15:32
Με το δεξί ο Ολυμπιακός στο Youth League, επικρατώντας με 4-0 της Πάφου.
17/09 @ 16:00
Ένας δαφνοστεφανωμένος έφηβος ενός αιώνα!
17/09 @ 12:55
Η Πάφος κάνει πρεμιέρα απόψε στην League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και έχει στόχο το κέρδος
BEST OF THEMASPORTS