Έξι ομάδες ΑΠΕΙΛΟΥΝ με νομικά μέτρα για την απόφαση στο Δόξα-Αχυρώνας Ονήσιλος (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)
Έξι ομάδες απειλούν με νομικά μέτρα για την απόφαση στο Δόξα-Αχυρώνας Ονήσιλος μέσω επιστολής των δικηγόρων τους.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Μια πρωτόγνωρη συνεδρίαση με καλεσμένους τους κορυφαίους προπονητές και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές εγκρίθηκε και αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την UEFA.
Όπως αναφέρει η ισπανική «Marca», η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία δημιούργησε ένα συμβούλιο… σοφών του αθλήματος που εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA στις 4 Απριλίου στη Λισαβόνα και αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένα τέτοιο συμβουλευτικό όργανο υψηλού επιπέδου.
Η... πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νιόν στις 24 Απριλίου και θα αποτελέσει ετήσιο γεγονός στο καλεντάρι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με σκοπό να προσφέρει στο ποδόσφαιρο μια ανεξάρτητη φωνή από διαφορετικές απόψεις και θα χρησιμοποιείται για την προστασία του αθλήματος και την ανταλλαγή ιδεών.
Επίσης, οι συζητήσεις θα αφορούν και τους κανόνες της διαιτησίας, των ημερομηνιών της UEFA και της ανάπτυξης της ελίτ διοργάνωσης των νέων.
Ο πρώην παίκτης της Μίλαν, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν θα συνεδριάζει και θα προεδρεύει τη συνεδρίαση μαζί με τον υπεύθυνο για τους διαιτητές της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, ενώ θα παρευρίσκονται κορυφαίοι πρώην παίκτες και νυν προπονητές με εμπειρία και τεχνογνωσία στο ποδόσφαιρο.
Αναμεσά τους δεσπόζουν τα ονόματα των Μουρίνιο, Ζιντάν και Αντσελότι και εκτός αυτών τα επιβεβαιωμένα μέλη θα είναι οι: Πάολο Μαλντίνι, Φάμπιο Καπέλο, Ζανέτι, Λουίς Φίγκο, Φίλιπ Λαμ, Ρόναλντο Κούμαν, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, Ρίο Φέρντιναντ, Ράφα Μπενίτεθ, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Πετρ Τσεχ, Χουάν Μάτα, Μίκαελ Λάουντρουπ, Πέντραγκ Μιγιάτοβιτς, Γιούργκεν Κλίνσμαν, Ρούντι Φέλερ, Ρόμπι Κιν.
Πηγή: sport-fm.gr