Ανδρέας Χρίστου

Πληγώθηκε για ακόμη ένα παιχνίδι στα τελευταία λεπτά ο ΑΠΟΕΛ με τον Μιλόγεβιτς να καλείται να βρει τις λύσεις για να έρθουν οι νίκες στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρώτο ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ μέσα στην ΑΡΕΝΑ ήταν ίσως το καλύτερο φετινό, κάτι που επισήμανε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το παιχνίδι. Η τριάδα Σαρφό-Ντάλσιο-Βιγιαφάνιες κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, οι Μαρκίνιος και Ντονγκαλά έκαναν σωστά τη δουλειά τους δημιουργώντας ρήγματα στα άκρα ενώ ο Κβιλιτάια ήταν σε μεγάλη βραδιά αφού πέρα από τα δύο γκολ λειτούργησε πολλές φορές και ως δημιουργός επικίνδυνων φάσεων.

Μέχρι εδώ όλα καλά... Το σκηνικό στην επανάληψη άλλαξε με τον ΑΠΟΕΛ να οπισθοχωρεί από νωρίς, να δίνει χώρους στην ΑΕΚ και ενώ έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι επήλθε η κούραση και στα τελευταία λεπτά το πλήρωσε αφού δέχθηκε την ισοφάριση. Ίδιο σκηνικό όπως στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Οι τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι-οφ για την ώρα δεν στοίχισαν με τον ΑΠΟΕΛ να παραμένει πρώτος όμως επιβάλλεται να βρει τρόπο να κερδίζει τα ματς, ανεξαρτήτως εμφάνιση. Είδαμε σε αρκετά παιχνίδια τον ΑΠΟΕΛ να παρουσιάζει δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Υπήρχε μια περίοδος όπου δεχόταν πρώτος γκολ, έκανε κακό ημίχρονο και στην επανάληψη εμφανιζόταν άκρως αλλαγμένος παίρνοντας νίκες, ενώ το τελευταίο διάστημα αυτό αντιστράφηκε. Εξαιρετικά πρώτα ημίχρονα και μετά... καθίζηση, οπισθοχώρηση, κούραση και λάθη στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών.

Ο Μιλόγεβιτς σε ερώτηση που δέχθηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ όσον αφορά την οπισθοχώρηση της ομάδας του όταν είναι μπροστά στο σκορ ανέφερε πως απέναντι του έχει πολύ καλές ομάδες και προπονητές, είναι και η κούραση ενώ για το ντέρμπι στην ΑΡΕΝΑ συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν πήρε όσα ήθελε από τις αλλαγές του, κάτι που όντως ήταν πασιφανές αφού Μπεν, Μακέντα και Εφραίμ που μπήκαν ως αλλαγή δεν φάνηκαν.

Αυτό που ίσως χρειάζεται περισσότερο η ομάδα του Σέρβου κόουτς είναι ισορροπία στην κατανομή δυνάμεων μέσα στα παιχνίδια και στη διαχείριση είτε όταν προηγείται είτε όταν μένει πίσω στο σκορ. Δεν είναι εύκολο και σίγουρα δεν παίζει μόνος του ο ΑΠΟΕΛ, όμως εφόσον θέλει τίτλο θα πρέπει να βρει τις λύσεις για να έρθουν τα τρίποντα, σε ένα σημείο που κάθε νίκη ισούται με χρυσάφι και ίσως κρίνει και τον πρωταθλητή! 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ