Ανδρέας Χρίστου

Ο Σωφρόνης Αυγουστή «φτιάχνει» την ομάδα του στο καλύτερο δυνατό σημείο και γεμίζει από... πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ομόνοια αλλά με εξαιρετική σημασία ενόψει Κυπέλλου, το τριφύλλι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς... Πάφο μεριά.

Οι πράσινοι απέναντι στην Πάφο του Μπεργκ, που καιγόταν για βαθμούς ούτως ώστε να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης, πήραν μια ψυχωμένη νίκη με 2-0 και φουλάρουν για τους δύο μεγάλους ημιτελικούς στο Κύπελλο. Εκεί όπου η Ομόνοια θα παίξει τα ρέστα της για τον τίτλο και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άκρως θετικό για τον Σωφρόνη το γεγονός ότι βλέπει παίκτες κλειδιά να σταθεροποιούν την απόδοση τους στο καλύτερο δυνατό σημείο, γεγονός που γεμίζει αισιοδοξία τον Κύπριο κόουτς και τους οπαδούς της Ομόνοιας.

Ο Φαμπιάνο δείχνει ότι βρίσκεται στα επίπεδα που όλοι ξέρουμε ενώ ο Παναγιώτου έχει μετατραπεί στον ηγέτη της πράσινης άμυνας. Απέναντι στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ζάιρο ο Κύπριος στόπερ έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και κράτησε τον Βραζιλιάνο στα... ρηχά.

Δίπλα στον Παναγιώτου ο Γιούστε βρίσκει τον καλό του εαυτό ενώ βρίσκει και τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες και λύσεις.

Ο Λέζιακς ανεβαίνει και έχει αφήσει πίσω του τα λάθη και τις απροσεξίες και μαζί με τον Κίτσο προκαλούν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Σωφρόνη.

Στα αξιοσημείωτα και το πρώτο γκολ του Μπεσεντίν με το τριφύλλι. Ο Ουκρανός φορ πέρα από την... βρώμικη δουλειά μπροστά δεν είχε δείξει πολλά πράγματα μέχρι στιγμής και σίγουρα αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον πρώτο ημιτελικό με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», εκεί όπου οι τριφυλλοφόροι θα πάνε με καλή ψυχολογία και στόχο να βάλουν βάσεις πρόκρισης.

Μπορεί η σεζόν να μην κύλησε όπως θα ήθελαν οι φίλοι της Ομόνοιας όμως φαίνεται πως ο Σωφρόνης βρίσκει το... κουμπί των παικτών του στο καλύτερο σημείο και φτιάχνει χαρακτήρα νικητή σε μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε φέτος. Βέβαια άλλο πρωτάθλημα και άλλο κύπελλο και για αυτό θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες της Ομόνοιας για να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο της πρόκρισης στον τελικό και της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ