Η Λαμία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 55', αλλά με δύο γκολ από τους Μεδίνα και Μαρτίνεθ και άλλο ένα του δεύτερου στο 94', έφυγε με μία σπουδαία νίκη από την έδρα του Παναιτωλικού (1-3)!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέρασε από το Αγρίνιο (1-3) και έκανε το 2/2 στα playouts η Λαμία!

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έμεινε πίσω στο σκορ στο 55’, με γκολ του Λιάβα, αλλά με δύο γκολ σε δύο λεπτά από τους Μεδίνα (66’) και Μαρτίνεθ (67’) και ένα ακόμη του δεύτερου στο 940'+4', έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από την έδρα του Παναιτωλικού.

Έτσι, εκμεταλλευόμενη και την απώλεια βαθμών του Λεβαδειακού κόντρα στον Ατρόμητο, η ομάδα της Φθιώτιδας ανέβηκε στην 12η θέση με 23 βαθμούς και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ακόμη μία ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στο «8» της κατάταξης με 29 πόντους, έχοντας να κερδίσουν από το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, πριν από περίπου 1.5 μήνα. Μάλιστα, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έδωσε συνέχεια σε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ, καθώς δεν έχει πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε καμία από τις τελευταίες 11 αναμετρήσεις του.


Στο μυαλό των κόουτς:

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Ανέστη στο τέρμα, τους Λιάβα, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα, τους Μάρτεσον, Κολοβό στον άξονα, τον Χουάνπι στο «10», τους Σενγκέλια, Ντουάρτε στα άκρα και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης.

Με 4-4-2 κατέβασε τη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος, με τον Γκαραβέλη κάτω από τα δοκάρια, τους Αμπάντα, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Σιμόν στα μετόπισθεν, τους Τζανδάρη, Νούνιες στη μεσαία γραμμή, τους Ασκόφσκι, Μαρτίνες στα άκρα και τους Μεντίνα, Βέργο στην επίθεση.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο για να ανοίξει το σκορ. Στα 40’’, Ο Χουάνπι έκανε ωραία κίνηση και βρήκε με ωραία πάσα τον Κολοβό, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει από πολύ κοντά τον Γκαραβέλη.

Στο 8’, μετά από μακρινό γέμισμα, ο Σενγκέλια πέρασε με ωραία ντρίμπλα εν κινήσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να διώχνει έγκαιρα και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα, Ο Σενγκέλια βρήκε χώρο έξω από την περιοχή της Λαμίας και έκανε ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Γκαραβέλης έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Αγρινιώτες είχαν ακόμη μία καλή στιγμή στο 15ο λεπτό. Ο Μάρτενσον βρήκε άπλετο χώρο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε ελάχιστα πορεία, αλλά ο γκολκίπερ των Φθιωτών ήταν σωστά τοποθετημένος και απομάκρυνε.

Στο 22’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή και για τη Λαμία. Ο Μεδίνα έκανε ωραία ενέργεια και βρήκε τον Βέργο, εκείνος έκανε ωραία σέντρα για τον Μαρτίνεθ, ο Ισπανός σούταρε στην κίνηση, με τον Ανέστη να μπλοκάρει σταθερά.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, μετά το εντυπωσιακό από άποψη ρυθμού πρώτο 25λεπτο, με την τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος να ανήκει στον Παναιτωλικό, αλλά το σουτ του Κολοβού στο 43’ να περνά πολύ πάνω από την εστία του Γκαραβέλη.


Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα χωρίς να υπάρχει σκορ, με τον Παναιτωλικό να μην καταφέρνει να πετύχει γκολ σε 11ο συνεχόμενο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεών του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μέρος, ήρθε στο 50ό λεπτό. Ο Κολοβός έκανε την κίνηση από τα αριστερά και σέντραρε για τον Καρέλη, με πλασέ εν κινήσει που επιχείρησε ο επιθετικός των Αγρινιωτών να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Γκαραβέλη.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Λιάβας συνεργάστηκε πανέμορφα με τον Καρέλη, με τον Έλληνα αμυντικό να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, την μπάλα να κοντράρει στο Σιμόν και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαραβέλη, για το 1-0!

 
 
 
 
 


Ωστόσο, η Λαμία κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να φέρει... τούμπα το παιχνίδι! Στο 66’, Ο Σιμόν έκανε πανέμορφη διαγώνια σέντρα από τα δεξιά, ο Μεδίνα μπήκε στην πορεία της μπάλας και με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1!

 
 
 
 



Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Αμπάντα πρόλαβε την μπάλα και έκανε μία πανέξυπνη σέντρα προς την περιοχή του Παναιτωλικού, με τον Μαρτίνεθ να πλασάρει στην κίνηση τον Ανέστη, για το 2-1!

 
 
 
 
 
 



Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λαμία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να μην απειληθεί καθόλου από τον Παναιτωλικό, παρότι ο Γιάννης Αναστασίου ανακάτεψε την... τράπουλα, προκειμένου να βρει η ομάδα του γκολ της ισοφάρισης.

Μάλιστα, στο 90'+4', οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη ένα γκολ, κλειδώνοντας τη νίκη. Ο Τσούκαλος βρήκε με υπέροχη κάθετη πάσα τον Μαρτίνεθ, εκείνος βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Ανέστη και με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-1, κλειδώνοντας το «διπλό» των Φθιωτών! Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από το Αγρίνιο, κάνοντας το 2/2 στα playouts.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκλονιστική στιγμή: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι-ThemaSports
19/04 @ 12:28

Συγκλονιστική στιγμή: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι

Δείτε το συγκινητικό VIDEO με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αγκαλιάζει τον πατέρα του στην εξέδρα μετά το φινάλε του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, λίγες στιγμές αφότου ο νεαρός γκολκίπερ είχε απέκρούσε τρία πέναλτι.

Το μήνυμα του ήρωα Τζολάκη μετά την πρόκριση επί της Φενέρ - Με δύο λέξεις τα είπε όλα!-ThemaSports
19/04 @ 10:16

Το μήνυμα του ήρωα Τζολάκη μετά την πρόκριση επί της Φενέρ - Με δύο λέξεις τα είπε όλα!

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Τζολάκη, ο οποίος ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Η πανηγυρική φωτογραφία του Μαρινάκη μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού και το deja vu-ThemaSports
19/04 @ 09:57

Η πανηγυρική φωτογραφία του Μαρινάκη μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού και το deja vu

Έτσι πανηγύρισε την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’. Για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ…»-ThemaSports
19/04 @ 08:58

«Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’. Για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ…»

Ο Γιώργος Μασούρας αφιέρωσε τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού σε προηγούμενες ομάδες των Πειραιωτών.

Πανζουρλισμός για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού: Ασύλληπτες εικόνες στο «Ελ. Βενιζέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 08:24

Πανζουρλισμός για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού: Ασύλληπτες εικόνες στο «Ελ. Βενιζέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή των ερυθρόλευκων μετά την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 «Λήξη συναγερμού»: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή-ThemaSports
17/04 @ 20:31

«Λήξη συναγερμού»: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Η UEFA πήρε θέση και έσβησε τη… φωτιά που είχε ανάψει με την είδηση πως Έλληνα παίκτης βγήκε θετικός σε ντόπινγκ τεστ. Η ΕΠΟ ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ