Αφησε τη Wall Street και δημιούργησε κολοσσό με προϊόντα περιποίησης για παιδιά
Η Κίμπερλι Χο εγκατέλειψε καριέρα στη Wall Street για να δημιουργήσει σειρά με κρέμες, σαμπουάν και άλλα είδη με «καθαρά» συστατικά.


Ιστορικές στιγμές στο «Παλατάκι» για τον τεράστιο Μπάνε Πρέλεβιτς!
Σε μια ημέρα γιορτής και... αναμνήσεων παλαιών ένδοξων εποχών του μπασκετικού τμήματος του ΠΑΟΚ, η διοίκηση του συλλόγου τίμησε τον 57χρονο θρύλο της ομάδας, με την ιστορική φανέλα με το Νο. «7» να κοσμεί μια για πάντα την οροφή της Πυλαίας!
«Με αυτή τη διοίκηση τώρα και με πρόεδρο τον Θανάση Χατζόπουλο, μου έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με αναγκάσαν να πω την άποψή μου. Συνειδητοποίησα ότι έχει έρθει η στιγμή να γίνει αυτό, και ήξερα ότι οι κόρες μου θα χαρούν πολύ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε και για τη μοναδική και αξέχαστη εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγάλος Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την βράβευσή του, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του ΠΑΟΚ!
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις