Στην οροφή της Πυλαίας βρίσκεται πλέον η φανέλα με το Νο.«7» του τεράστιου Μπάνε Πρέλεβιτς, σε μια ιστορική, όσο και συγκινητική τελετή προς τιμήν του 56χρονου Σέρβου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιστορικές στιγμές στο «Παλατάκι» για τον τεράστιο Μπάνε Πρέλεβιτς!
Σε μια ημέρα γιορτής και... αναμνήσεων παλαιών ένδοξων εποχών του μπασκετικού τμήματος του ΠΑΟΚ, η διοίκηση του συλλόγου τίμησε τον 57χρονο θρύλο της ομάδας, με την ιστορική φανέλα με το Νο. «7» να κοσμεί μια για πάντα την οροφή της Πυλαίας!
Το «παρών» έδωσαν μεγάλες δόξες του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων οι Ευθύμης Ρέντζιας, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Χρήστος Τσέκος, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Χάρης Παπαγεωργίου (πρόεδρος ΚΑΕ Άρης).
Φυσικά, το «παρών» έδωσε και η οικογένεια του Μπάνε, με τις κόρες του, Άννα και Τέα, αλλά και τη γυναίκα του, Νεβένα, να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, αποθανατίζοντας τις στιγμές εμφανώς συγκινημένες.
Τον 57χρονο Σέρβο τίμησαν οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής και Θανάσης Χατζόπουλος, όπως και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα μέσω βίντεο έστειλαν οι Τζον Κόρφας, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, Δημήτρης Ιτούδης, Ντράγκαν Σάκοτα, Μπάρλοου, αλλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς!
«Είσαι μία λαμπερή ιστορία του συλλόγου. Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να βρω έναν παίκτη σαν και εσένα, αλλά είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε ο Ντράγκαν Σάκοτα, με τον Μπάρλοου να δίνει τον ρυθμό στην εξέδρα: ««Ωωω Παοκάρα, Ωωω Μπάνε»!
«Με αυτή τη διοίκηση τώρα και με πρόεδρο τον Θανάση Χατζόπουλο, μου έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με αναγκάσαν να πω την άποψή μου. Συνειδητοποίησα ότι έχει έρθει η στιγμή να γίνει αυτό, και ήξερα ότι οι κόρες μου θα χαρούν πολύ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε και για τη μοναδική και αξέχαστη εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγάλος Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την βράβευσή του, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του ΠΑΟΚ!
sport-fm.gr
Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για Λοΐζου και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ομόνοιας και Χάποελ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 11:52
Ο Γιώργος Πρίντεζης τρόλαρε οπαδό που τον έκανε τατουάζ στο μπράτσο του
16/09 @ 13:25
Τρέλα στο γλέντι της Εθνικής με το «Freed From Desire».
15/09 @ 14:15
Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ επέστρεψε στην Αθήνα με θερμή υποδοχή που περιλάμβανε λουλούδια, αναμνηστικά και αποθέωση.
15/09 @ 14:00
Στην... ιστορία πέρασε η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας στο Eurobasket καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας της Φινλανδίας στον μικρό τελικό με 90-89.
14/09 @ 22:59
Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο νεότερος προπονητής που κατακτάει μετάλλιο στο Eurobasket από το 2003 και τον Μόντσο Λόπεζ.
16/09 @ 14:41
H Εθνική Ελλάδας έφυγε από τη Ρίγα της Λετονίας με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της αλλά και με οικονομική ενίσχυση. Τα χρηματικά έπαθλα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γερμανία, τη φιναλίστ, Τουρκία και τη «Σταχτοπούτα», Φινλανδία.
BEST OF THEMASPORTS