ΔΥΝΑΤΟ μήνυμα!

ΔΥΝΑΤΟ μήνυμα!

Γιατί η διαφορά είναι δικαίωμα...

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου, αποφάσισε να αφιερώσει την 3η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού που είναι προγραμματισμένη στις 2 Απριλίου.

Δείτε τη φωτογραφία πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΛ - Ακρίτας: «Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου - Γιατί η διαφορά είναι δικαίωμα».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φινάλε στην Αργεντινή, με την Μπόκα Τζούνιορς να κατακτά τον τίτλο στο... 90'+6'! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φινάλε στην Αργεντινή, με την Μπόκα Τζούνιορς να κατακτά τον τίτλο στο... 90'+6'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Βαλέντσια στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπόκα Τζούνιορς στέρησε από την Ροσάριο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Αργεντινή.