Themasports

Ο ΠΑΟΚ έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεν Ντρις επικράτησε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που συμπλήρωσε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Μιλενκόσκι πραγματοποιώντας μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση το τελευταίο διάστημα επικράτησαν 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και πήραν την πρόκριση.

Μετά το πρώτο σετ το οποίο πήραν στις λεπτομέρειες οι πράσινοι, στη συνέχεια ο Δικέφαλος κυριάρχησε με όπλο το σερβίς και το μπλοκ - άμυνά του, ενώ είχε σε μεγάλη ημέρα και τον Ντεν Ντρις.

Το ματς

Οι δύο ομάδες από την αρχή έδειξαν ότι ήταν έτοιμες να τα δώσουν όλα προσφέροντας εντυπωσιακές φάσεις με το "καλησπέρα" στον αγώνα.

Πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και τα μισά του σετ όταν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει με τρεις πόντους (20-17). Ο Παναθηναϊκός απάντησε αμέσως φέρνοντας το σετ στα ίσα, όμως ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που κατάφερε να φτάσει πρώτο και μάλιστα σε διπλό σετ μπολ (24-22).

Από εκεί πέρα όμως μίλησε το δίδυμο των Κόβαρ και Ερνάντες τόσο σε σερβίς όσο και σε επίθεση, ενώ ο Πετρέας με μονό μπλοκ στον Σκρεντάου έκλεισε το σετ με 25-27.

Στα επόμενα δύο σετ το ματς είχε εντελώς διαφορετική εικόνα, αφού ουσιαστικά δεν είδαμε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί απόλυτα με όπλο το σερβίς του.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει από νωρίς με τέσσερις πόντους με τον Γιόρνα να κάνει τρομερή ζημιά με το σερβίς του και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ντεν Ντρις να πράξει το ίδιο με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στο 19-10. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 με 25-17.

Παρόμοια ήταν η εξέλιξη του τρίτου σετ. Μόνο που αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ ξέφυγε νωρίτερα. Ο Δικέφαλος μπήκε στο σετ προηγούμενος με 6-1, αυτή τη διαφορά διατήρησε και μεγάλωσε στο υπόλοιπο του σετ και έφτασε εύκολα στο 2-1 με 25-20.

Στο τέταρτο σετ είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κάνει την ανατροπή.

Στο τέλος όμως και πάλι ο Βουλκίδης με το σερβίς του έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ και ο Ντεν Ντρις ολοκλήρωσε τη μεγάλη του εμφάνιση παίρνοντας έναν κρίσιμο πόντο στο φινάλε του τέταρτου σετ κάνοντας το 24-22.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1

Τα σετ: 25-27, 25-17, 25-20, 25-22.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3
Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-1

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

21.30 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
15/04 @ 19:00

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Έβγαλε... άσους από το μανίκι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι στου Ρέντη με 16-0 επιτυχημένα σερβίς, επικράτησαν 3-0 του Παναθηναϊκού και απέχουν μια νίκη από τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ