Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο προπονητής του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Μυλωνάς, την επομένη της κατάκτησης του κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Νιώθουμε καλά, νιώθουμε μια ικανοποίηση που η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας με τους συχνούς τραυματισμούς. Χάναμε συνέχεια παίκτες και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Νιώθουμε υπέροχα που κλείσαμε την χρονιά με πολύ καλό τρόπο».

Για τον τελικό κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΛ: «Ήταν πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Συνέχεια εναλλαγές στο σκορ. Είμαι σίγουρος και οι λιγοστοί φίλαθλοι που ήταν εκεί και αυτοί που το είδαν από την τηλεόραση, το απόλαυσαν. Ήταν υπέροχο που έκλεισε έτσι η χρονιά».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο του αθλήματος: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Το ότι το άθλημα μπορεί να τραβήξει ομάδες και φουτσαλιστές το έχει δείξει. Πριν 10 χρονιά το πρωτάθλημα είχε τρεις κατηγορίες. Αν θυμάμαι 37 ομάδες. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να το διορθώσουμε. Το Φούτσαλ παίζεται μεταξύ φίλων και μεταξύ εταιρειών σε όλη την Κύπρο. Έγιναν κάποια λάθη στην οργάνωση, στο πως αντιμετωπίστηκε και πόση σημασία του δώσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι, για να πάει εκεί που του αξίζει. Και οι ομάδες, αλλά και η Ομοσπονδία και οι διαιτητές, όλοι οι εμπλεκόμενοι και από πλευράς ΚΟΑ. Βλέπουμε ότι τα κλειστά στάδια δεν λειτουργούν σωστά. Υπάρχουν τόσα σχολεία, τόσα Πανεπιστήμια. Στα σχολεία μπορούν να μπουν οι ομάδες να παίξουν ή το κάνουμε απλά για μαθήματα διδασκαλίας; Υπάρχουν οι υποδομές, φτάνει να αποφασίσουν οι αρμόδιοι πως θα τις χρησιμοποιήσουμε. Μιλάμε για άθλημα που έχει ίδιες διαστάσεις με το χάντμπολ. Γιατί τα γήπεδα Φούτσαλ στα σχολεία πρέπει να είναι κλειδωμένα; Το κλειστό του Αγρού είναι εκεί και κάθεται και έδωσε η Κυβέρνηση 6 με 7 εκατομμύρια».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Εγώ τα τελευταία χρόνια το παίρνω χρόνο με χρόνο. Θέλω να ξεκουραστώ όπως και οι παίκτες. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Τώρα είμαστε ευχαριστημένοι με το Κύπελλο. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες και θα δούμε πως θα ξημερώσει η αυριανή ημέρα».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!-ThemaSports
26/04 @ 12:31

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!

Το Orange Shop μετακόμισε στη Λεωφόρο Σταυρού στη Λευκωσία και μπαίνει σε νέα εποχή.

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!-ThemaSports
26/04 @ 10:00

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!

Πήγε κι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου χθες στο Δασάκι, για να παρακολουθήσει το παιδί του. Ο 18χρονος (7/9/2005) Ιωάννης Κωνσταντίνου, αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Η Β’ ομάδα των γαλαζοκίτρινων κατέκτησε το κύπελλο χθες βράδυ, κερδίζοντας στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα της ΕΝΠ με 4-2 στην παράταση (κανονική διάρκεια 2-2).

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19-ThemaSports
25/04 @ 23:23

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής του ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Νέων Κ-19 Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
24/04 @ 23:16

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να βρεθούν πιο κοντά και να φουλάρουν για τον... τίτλο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ