Το γκολ της χρονιάς μπήκε στην Βουλγαρία - Το ψαλιδάκι που κατέρριψε τους νόμους της φύσης (BINTEO)
Σίγουρα υποψήφιο για το «Puskas Award» θα είναι το υπέροχο γκολ που πέτυχε με ανάποδο «ψαλιδάκι» ο Πιεδραΐτα στο ντέρμπι της Σόφιας.




«Έρχεται ο πρόεδρος και φέρνει εξελίξεις».
Τους τελευταίους μήνες, όπως κυλούν τα πράγματα στους πράσινους, μερικοί οπαδοί ίσως να μην μπαίνουν καν στην διαδικασία να «πατήσουν» επάνω, για να ανοίξουν την είδηση μιας ιστοσελίδας που γράφει για την επικείμενη άφιξη του προέδρου.
Για να το θέσουμε πιο ρεαλιστικά, θα είναι… είδηση, αν (κάποια στιγμή) ο «Αμερικάνος» πατήσει το πόδι του στα χώματα της Κύπρου, φέρνοντας μαζί του και τον νέο τεχνικό διευθυντή.
*Για τον Πετσαϊουόλι, «παίζει» η είδηση σε κάποια Μέσα από χθες, ότι έληξε το dead line που του έδωσαν και δεν είναι πλέον υποψήφιος να αναλάβει τα γκέμια στο «Ηλίας Πούλλος».
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις