Στην προημιτελική φάση περνάει η ΟΠΑΠ Basket League με τη διεξαγωγή το επόμενο διήμερο των πρώτων αγώνων της σειράς ανάμεσα στα τέσσερα ζευγάρια. Ένα παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή (31/03) και άλλα τρία το Σάββατο (01/04).

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Σημειώνεται ότι πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τέσσερις νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους. Τα πρώτα παιχνίδια διεξάγονται στις έδρες των ομάδων που κατείχαν την ψηλότερη θέση στο τέλος της πρώτης φάσης της διοργάνωσης

Dynatron Aπόλλων- Payabl. EKA ΑΕΛ BC

Παρασκευή 31 Μαρτίου – 19:30 / «Σπύρος Κυπριανού»

Ντέρμπι της Λεμεσού το βράδυ της Παρασκευής με τον Dynatron Απόλλων να φιλοξενεί την Payabl. EKA ΑΕΛ BC, με το παιχνίδι να γίνεται σε ουδέτερη έδρα και κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που έχουν οι «γαλάζιοι». Στην Α’ φάση οι δυο ομάδες είχαν διαφορά δυο βαθμών (32-30), με τους «γαλάζιους» να έχουν πάρει 12 νίκες και δέχθηκαν οκτώ ήττες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν ισορροπία με δέκα νίκες και ισάριθμες ήττες.

Κεραυνός-ΑΠΟΠ

Σάββατο 01 Απριλίου – 16:00 / «Κώστας Παπαέλληνας»

Στον Στρόβολο ο Κεραυνός θα παίξει με τον ΑΠΟΠ. Οι ερυθροκίτρινοι σε 20 αγώνες στη β' φάση του πρωταθλήματος κέρδισαν 19 ροζ φύλλα και την πρωτιά. Από την άλλη η ομάδα της Πάφου μάζεψε 26 βαθμούς, με απολογισμό έξι νίκες και 14 ήττες, και ήταν όγδοη.

Πετρολίνα ΑΕΚ-ΕΘΑ

Σάββατο 01 Απριλίου – 18:00 / Κίτιον

Η δεύτερη στην Α' φάση, Πετρολίνα ΑΕΚ, παίζει με την έβδομη ΕΘΑ στο Κίτιον. Το συγκρότημα της Λάρνακας με 36 βαθμούς ήταν τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Κεραυνό, μετρώντας 16 νίκες και τέσσερις ήττες. Στους 28 βαθμούς είχε φθάσει η ομάδα της Έγκωμης μετρώντας οκτώ νίκες και 12 ήττες.

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Σάββατο 01 Απριλίου – 19:00 / Λευκόθεο

Η πρώτη φάση της προημιτελικής φάσης θα ολοκληρωθεί στη Λευκωσία και το Λευκόθεο όπου ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Στην πρώτη φάση οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τερματίσει στην 3η θέση με 35 βαθμούς με απολογισμό 15 νίκες και πέντε ήττες, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν έκτη με 30 βαθμούς μετρώντας 10 νίκες και ισάριθμες ήττες.

Από την ΚΟΚ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:58

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα όσα τον κατηγορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΚΑΙ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-Προμηθέας.

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»-ThemaSports
18/04 @ 19:33

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για στοχοποίηση του από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη-ThemaSports
18/04 @ 19:19

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε 10 παίκτες, στο ματς κόντρα στον Προμηθέα, στο οποίο επέστρεψε στη δράση ο Φιλίπ Πετρούσεφ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 80-69 και να στρέφει το ενδιαφέρον του στα playoffs της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα.

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν-ThemaSports
18/04 @ 17:05

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια του πατέρα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με ένα emoji κάτω από την ανάρτηση των ερυθρόλευκων.

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!  -ThemaSports
16/04 @ 18:00

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!

Η σεζόν του Μάρκους Χάουαρντ στέκεται επάξια δίπλα στις κορυφαίες που έχουμε δει στην EuroLeague από άποψη σκοραρίσματος. Και υπάρχουν ορισμένοι ιδιαίτεροι αριθμοί που το αποδεικνύουν.

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία-ThemaSports
16/04 @ 22:44

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία

Χάλκινες πλάκες εμποτισμένες με ιώδιο διαμορφώνουν μέσω αναθυμιάσεων φωτοευαίσθητο ιωδίδιο του αργύρου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ