Το 18ο γκολ από κόρνερ έφερε την Άρσεναλ ένα βήμα πριν τον τίτλο!
Η Άρσεναλ επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι με το 18ο φετινό της γκολ από κόρνερ και μία αγωνιστική πριν το φινάλε κρατά γερά το προβάδισμα για τον τίτλο της Premier League!




Όταν ρωτήθηκε για το ότι πολλοί περιμένουν να είναι ένα ντέρμπι με γκολ και από τις δύο ομάδες ανέφερε πως εάν ο Μπέλετς δεχθεί περισσότερα γκολ από τον Πίριτς το... δέχεται.
Τι είπε ακριβώς:
«Αν δεχθεί περισσότερα γκολ ο Μπέλετς αντί ο Πίριτς το δέχομαι (σ.σ. γέλια). Ήταν ωραίος ο ρυθμός σε εκείνο το παιχνίδι στον β’ γύρο. Για τα παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ δεν μπορεί να πει κανείς κάτι για τα πολλά γκολ που δεχθήκαμε στον επαναληπτικό, αλλά για το παιχνίδι με τον Άρη, ήταν συνολικά τα αίτια που οδήγησαν σε εκείνο το αποτέλεσμα. Το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και όπως είπαμε αφήσαμε πίσω μας ό,τι άλλο συνέβη…».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις