Η μάχη για την άνοδο στην αγγλική National League έχει φουντώσει, όμως μόνο μία εκ των Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι θα χαμογελάσει σίγουρα στο τέλος...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν θεωρείτε σκληρή λίγκα την αγγλική Championship, πού να δείτε τη National League...

Η 5η τη τάξει κατηγορία στο Νησί περιλαμβάνει 24 ομάδες αλλά μονάχα ο πρωταθλητής ανεβαίνει αυτόματα στη League Two, με όσους τερματίζουν από τη 2η έως την 7η θέση να μπαίνουν στα playoffs.

Φέτος, η μάχη της κορυφής έχει φουντώσει μεταξύ δύο αντιπάλων που έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους. Ο λόγος για την ιστορική Νοτς Κάουντι και τη Ρέξαμ των Ράιαν Ρέινολντς & Ρομπ ΜακΕλένι, που έχουν αμφότερες 97 βαθμούς - 25 περισσότερους από την 3η, Γουόκινγκ!

Λεπτομέρεια; Η Νοτς Κάουντι έχει δώσει 41 ματς έναντι 39 των Ουαλών, συνεπώς έχει ακόμα άλλα πέντε, ενώ η αντίπαλός της επτά.

Αμφότερες ωστόσο έχουν τη δυνατότητα, ασχέτως από τη θέση όπου θα τερματίσουν να σπάσουν μέχρι και τέσσερα ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας!

Ο λόγος για τα ρεκόρ των περισσότερων πόντων (105), των περισσότερων νικών (31), των περισσότερων γκολ (103) και του παίκτη με τα περισσότερα τέρματα (40).

Νοτς Κάουντι και Ρέξαμ χρειάζονται εννέα βαθμούς ακόμη για να σπάσουν το πρώτο ρεκόρ, ενώ έχουν από 29 και 30 νίκες αντίστοιχα.

Όσον αφορά στα τέρματα που έχουν σημειώσει, έχουν από 103 και 100 αντίστοιχα, συνεπώς έχει ήδη ισοφαριστεί το σχετικό ρεκόρ.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ, καθώς ο Μακόλεϊ Λόνγκσταφ της Νοτς Κάουντι έχει σκοράρει ήδη 40 φορές.

Κι όμως, από αυτές τις δύο ομάδες, μονάχα η μία θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για την EFL, με την άλλη να μπλέκει με τα ζόρικα playoffs...

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!

Έπιασε εξάδα, έστω και προσωρινά η Λάτσιο! Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και ανέβηκε στην 6η θέση, έχοντας ελπίδες για την Ευρώπη.

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!-ThemaSports
19/04 @ 18:44

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!

O Γάλλος θρύλος έχει αρκετές επιλογές για να επιστρέψει στους πάγκους.

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό-ThemaSports
19/04 @ 22:21

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό

Ένα έργο τέχνης είναι ένα έργο μυστηρίου, ακραίας μαγείας.

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη -ThemaSports
19/04 @ 22:40

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη

Σαν σήμερα, το 2000, ο Φερνάντο Ρεδόνδο υποχρέωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο του όταν στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε...χαζό τον Χένινγκ Μπεργκ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ραούλ. Ήταν απλά μια ακόμα στιγμή υπόκλισης στον ποδοσφαιριστή που θα γινόταν θρύλος, αν δεν είχε γυάλινα πόδια.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου! -ThemaSports
19/04 @ 23:22

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

19 Απριλίου 1989: Για πολλούς αν όχι για όλους τους ποδοσφαιριστές το μισάωρο ζέσταμα πριν μία μεγάλη αναμέτρηση αποτελεί «αγγαρεία», για τον Μαραντόνα όμως ήταν τρόπος έκφρασης. Ο Ντιέγκο μας χάρισε την δημοφιλέστερη προθέρμανση που έγινε ποτέ.

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»-ThemaSports
19/04 @ 17:58

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον Κόουλ Πάλμερ,στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ