Themasports teamΜε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media ο Τζέιμς ΜακΚλιν γνωστοποίησε πως πάσχει από αυτισμό, όπως και η μικρή του κόρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα 33 του χρόνια ο διεθνής με την εθνική Ιρλανδίας, Τζέιμς ΜακΚλιν διαγνώστηκε με αυτισμό. Ο παίκτης της Γουίγκαν αποκάλυψε αυτή την είδηση με ένα υπέροχο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ΜακΚλιν εξήγησε πως προέβη σε εξετάσεις επειδή παρατήρησε κοινά χαρακτηριστικά με την κόρη του, που επίσης πάσχει από την ίδια ασθένεια.
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Όπως όλοι γνωρίζετε, η κόρη μου Γουίλοου - Άιβι είναι αυτιστική. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άλλαξαν τη ζωή μου με τον πιο εκπληκτικό τρόπο, αλλά και πολύ δύσκολο κατά καιρούς ως μπαμπάς της, βλέποντάς την να ξεπερνάει τόσα εμπόδια στη ζωή της και να μαθαίνει πώς να διαχειρίζεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά.
Όσο περισσότερα μαθαίναμε με την Έριν (σ.σ. σύζυγός του) για τον αυτισμό, τόσο περισσότερο αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε ότι μοιάζω πολύ με τη Γουίλοου με περισσότερους τρόπους απ' ό,τι νομίζαμε. Βλέπω τόσα πολλά μικρά χαρακτηριστικά σε εκείνη που βλέπω και στον εαυτό μου, οπότε αποφάσισα να πάω και να κάνω μια αξιολόγηση ASD.
Ήταν ένα μικρό ταξίδι και τώρα που έχω τη διάγνωση νιώθω ότι ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Σκέφτηκα για λίγο να το μοιραστώ δημόσια, καθώς το έκανα για την Γούιλοου - Άιβι για να της δώσω να καταλάβει ότι την καταλαβαίνω και ότι το να είναι αυτιστική δεν θα την εμποδίσει και δεν πρέπει ποτέ να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους και τα όνειρά της. Το κορίτσι του μπαμπά».
www.bnsports.gr
Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Γκέτεμποργκ και πρώην της Ομόνοιας, Σαϊντού Αλιούμ, στο προχθεσινό (09/11) εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Νόρκεπινγκ, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 16:42
Εδώ ταιριάζει απόλυτα το «πιάστηκε στα πράσα»...
11/11 @ 16:30
Η Ραμπάτ αποτέλεσε σημείο-σταθμό για την ιστορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου, φιλοξενώντας το πρώτο Forum Διαβούλευσης των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της FIFA, όπως αναφέρει το «footmercato».
11/11 @ 16:17
Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Γκέτεμποργκ και πρώην της Ομόνοιας, Σαϊντού Αλιούμ, στο προχθεσινό (09/11) εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Νόρκεπινγκ, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας.
11/11 @ 13:45
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας καταλαμβάνοντας την κορυφή σε ασίστ με διαφορά από τον δεύτερο!
11/11 @ 12:13
Πώς ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να «χαλάσει» ένα ρομαντικό ραντεβού.
11/11 @ 08:04
Σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι θέλει να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ για να μιλήσουν για την παγκόσμια ειρήνη και υπαινίχθηκε ένα κοινό τους μυστικό.
BEST OF THEMASPORTS