Ο Λιονέλ Μέσι θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αποτελεί κοινό μυστικό. Η… περιπέτεια του Λιονέλ Μέσι στην Πόλη του Φωτός βαδίζει προς το τέλος της. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν «δέθηκε» ποτέ με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα πάντα συνηγορούν προς τερματισμό της συνεργασίας των δυο πλευρών στο τέλος της σεζόν.

Με το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι να ολοκληρώνεται, τα σενάρια για το μέλλον του έχουν φουντώσει. Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ανυπομονεί για την απόφαση του Pulga.

Αλλοι τον στέλνουν στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι και άλλοι ακόμα και στη… Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, το μεγάλο απωθημένο του Αργεντινού σούπερ σταρ δεν είναι άλλο από την επιστροφή στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν διάφορα ξένα Δίκτυα, Μπαρτσελόνα και Pulga έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Μέχρι και ραντεβού με τον πατέρα του Μέσι φαίνεται πως έχει δρομολογήσει ο Τζουάν Λαπόρτα για να πάρει σάρκα και οστά η μεγάλη επιστροφή.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος και για μια σημαντική υποχώρηση του Μέσι. Μια υποχώρηση που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για τη Βαρκελώνη. Τι προτίθεται να κάνει ο Αργεντινός; Να αποδεχθεί γενναίο… ψαλίδι στις αποδοχές του.

Ο Μέσι φέρεται έτοιμος να προσαρμοστεί με τα οικονομικά δεδομένα των Μπλαουγκράνα, προκειμένου ο πολυπόθητος «γάμος» να γίνει πραγματικότητα. Φυσικά, ο Τσάβι έχει ανάψει το πράσινο φως για το deal και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις.

 

 

Ο Μέσι θέλει Μπαρτσελόνα και το… βροντοφωνάζει. Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή;

Πηγή: www.to10.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 13:45

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Και τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Και με βαρύτερο σκορ εις βάρος της ομάδας του, αφού ίσχυε διαφορετικός κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ. Και τότε με το δεύτερο παιχνίδι σε εχθρικό έδαφος. Κι όμως τα κατάφερε! Ο Έμερι έχρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:18

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατηγόρησε ευθέως τον αγγλικό Τύπο, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγάζει… στο σφυρί όλο του το ρόστερ.

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;-ThemaSports
02/05 @ 23:04

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;

Τέσσερα παιχνίδια, «πονταρίσματα» που δεν θυμάται, όλα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, με κοινό χαρακτηριστικό τους να κερδίσει η Νιούκαστλ. Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε ανοιχτά για το στοίχημα και όσα… πρόλαβε να παίξει στην Premier League!

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 22:10

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»-ThemaSports
02/05 @ 21:14

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Έριν τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως έχει καθημερινή επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέισον Γουίλκοξ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ