Θύμα… κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο Νεϊμάρ, καθώς άγνωστοι παραβίασαν το προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και έστειλαν διάφορα μηνύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο λογαριασμός που διατηρεί ο Νεϊμάρ στο Twitter παραβιάσθηκε την Τρίτη (28/03) και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε για να σταλούν «εμπρηστικά» μηνύματα.

Την είδηση αποκάλυψε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ο υπεύθυνος Τύπου του Βραζιλιάνου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Τον χάκαραν! Το Twitter φροντίζει για το πρόβλημα. Προς το παρόν δεν έχω άλλες πληροφορίες», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Νεϊμάρ, ο οποίος αυτήν την περίοδο ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά από χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά από μηνύματα που εστάλησαν από τους χάκερ, έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό του 31χρονου σούπερ σταρ, πλέον.

Το Γαλλικό Πρακτορείο μπόρεσε να δει, ωστόσο, ένα μήνυμα, το οποίο δεν είχε εξαφανιστεί, στοχεύοντας με προσβλητικούς όρους ένα βραζιλιάνικο ΜΜΕ.

Πηγή: www.sport.fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το… γύρισε στην υποκριτική ο Πογκμπά μετά την υπόθεση ντόπινγκ-ThemaSports
07/05 @ 09:53

Το… γύρισε στην υποκριτική ο Πογκμπά μετά την υπόθεση ντόπινγκ

Αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο, λόγω της τετραετούς ποινής που του επιβλήθηκε, ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία το 2018 αποφάσισε να αποδεχθεί τη σχετική πρόταση.

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»-ThemaSports
07/05 @ 09:19

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επέμεινε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη συντριβή με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!-ThemaSports
06/05 @ 23:59

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!

Αυτή δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Πάει να χαθεί ολόκληρη η σεζόν. Μπορεί να μην βρεθεί καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα χρονιά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Βίωσε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η Κρίσταλ Πάλας την «πάτησε», επικράτησε με 4-0, θυμίζοντας εποχές… 1972!

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! -ThemaSports
06/05 @ 23:56

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν!

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ