Την πρόθεση της Τότεναμ να στηρίξει τον Κριστιάν Στελίνι, ο οποίος ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή μετά την απόλυση του Κόντε, αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε διάψευση των όσων γράφονται από τα Μέσα σχετικά τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι.

Μάλιστα, ο Ιταλός έστειλε και μήνυμα στήριξης στον Κριστιάν Στελίνι, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε τον ρόλο του βοηθού και ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή μετά την απόλυση του Κόντε, τονίζοντας ότι έχει την απαραίτητη εμπειρία και μπορεί να παρουσιάσει καλή δουλειά, σε συνεργασία με τον Ράιαν Μέισον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αποχώρηση του Κόντε ήταν η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές. Ο Στελίνι διεύθυνε την ομάδα όταν ο Αντόνιο ήταν ασθενής και απουσίαζε. Έχει την εμπειρία και ο Ράιαν Μέισον μπορεί να τον βοηθήσει πολύ. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι ο Στελίνι και ο Μέισον μπορούν να κάνουν καλή δουλειά».

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για πετύχουμε τους στόχους μας. Όσα γράφονται για δήθεν νέους προπονητές είναι απλώς φήμες. Πρέπει να αφοσιωθούμε στην ομάδα μας και τον προπονητή της, θα στηρίξουμε τον Στελίνι. Το μήνυμά μου προς τους φίλους της Τότεναμ είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως το έκαναν μέχρι τώρα. Είναι φανταστικοί και τους χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους».

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»-ThemaSports
19/04 @ 16:21

Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Άρσεναλ έχει κεντράρει στα μεταγραφικά της σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από την Premier League.

La Liga-32η αγωνιστική: Mατσάρες, αλλά... έχουμε clasico!-ThemaSports
19/04 @ 15:48

La Liga-32η αγωνιστική: Mατσάρες, αλλά... έχουμε clasico!

Ώρα για ντέρμπι και πιθανώς για... στέψη στη La Liga!

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν! -ThemaSports
19/04 @ 15:20

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα... βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου!

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μουσιάλα!-ThemaSports
19/04 @ 14:26

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μουσιάλα!

«Μάχη» αγγλικών ομάδων για τον Τζαμάλ Μουσιάλα.

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι-ThemaSports
18/04 @ 23:27

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα κάνει όλο τον δρόμο στο φετινό Champions League, ώστε να βρεθεί στο Wembley. Απεναντίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας. Και θέλησε να το... υπενθυμίσει, παρότι και οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του ίδιου θεσμού!

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!-ThemaSports
18/04 @ 16:42

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!

Οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας θα καταργηθούν από τον πρώτο γύρο την επόμενη σεζόν ως μέρος μιας εξαετούς συμφωνίας με την Premier League για την ενίσχυση της εγχώριας διοργάνωσης, ανακοίνωσε σήμερα (18/4) η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ